Hopp til innhold
Siv Jensen
Foto: Øijord, Thomas Winje / NTB scanpix

Frp mister velgere

 • Frp taper oppslutning i LO

  Frps oppslutning blant LOs medlemmer er mer enn halvert etter at partiet kom i regjering. Oktobermålingen blant LO-medlemmene gir Frp kun 7,7 prosent oppslutning, skriver Dagsavisen. I oktober 2013 var oppslutningen på 17 prosent.

 • Frp markant fram på ny måling

  Fremskrittspartiet får en oppslutning på 16,6 prosent, ifølge en måling gjort av Norfakta for Nationen og Klassekampen. Dette er partiets beste resultat på over to år. Valgforsker Anders Todal Jensen mener framgangen skyldes Frps asyl- og innvandringspolitikk.

 • Færre betalende Frp-medlemmer

  Antall betalende medlemmer i Fremskrittspartiet ble redusert med 2500 i 2014. Ved utgangen av året hadde Frp 16.342 betalende medlemmer, mens det var 18.894 betalende medlemmer på samme dato året før.

 • – Frp-fall skyldes svartmaling

  Fremskrittspartiets fall på meningsmålingene skyldes opposisjonen som svartmalte småsaker i statsbudsjettet, mener partileder Siv Jensen. – Det har vært mye negativ oppmerksomhet. Det er ikke så rart at det slår ut i målinger, sier hun til NTB.

 • Dårligste Frp-måling på 19 år

  Frp får en oppslutning på 9,5 prosent i en ny måling gjort for TV 2. Det er den svakeste målingen siden 1995. Målingen er gjort etter at regjeringen la fram sitt statsbudsjettforslag og er 4,3 prosentpoeng lavere enn målingen som kom få dager før.

Politisk kommentator i NRK Lars Nehru Sand kommenterer siste meningsmåling hvor Frp går tilbake med 2,4 prosentpoeng fra desember.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no