NRK Meny

Frp i regjering

 • Anundsen ferdig på Stortinget

  Justis- og beredskapsminister Anders Anundsen tar ikke gjenvalg til Stortinget, melder NTB. Anundsen sier han ikke er ferdig med politikk eller Frp, men vil ikke svare på om han vil fortsette i regjering med borgerlig valgseier neste år.

 • Vil ikke ha Listhaug på lista

  Kun én av 14 lokallagsledere for Frp i Vest-Agder sier åpent at han vil ha innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug Listhaug som listetopp i fylket, viser en kartlegging NRK har gjort. De aller fleste ønsket en lokal kandidat.

 • Listhaug fortsatt i tenkeboksen

  Innvandrings- og likestillingsminister Sylvi Listhaug (Frp) sier hun vil bestemme seg for om hun ønsker å stille til stortingsvalget i 2017 i løpet av august, skriver NTB. I sommer sa Listhaug til VG at hun er usikker på om hun vil ha stortingsplass.

 • Vil diskutere samarbeidet med KrF

  Fremskrittspartiets stortingsrepresentant Roy Steffensen mener partiet må vurdere om samarbeidet med Kristelig Folkeparti virker. Steffensen mener partiet må ta opp spørsmålet på landsstyretmøtet i helgen, skriver Dagsavisen.

 • Ny statssekretær i olje og energi

  Kjell-Børge Freiberg (Frp) fra Hadsel i Nordland blir olje- og energiminister Tord Liens nye statssekretær. Han etterfølger Kåre Fostervold. Freiberg har vært ordfører i Hadsel kommune de siste åtte åra, men måtte gå av etter valget i høst.

Politisk kvarter 16.10.14

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no