Euro 2020 - Group B - Denmark v Finland
Foto: Wolfgang Rattay / Reuters

Fotballspiller Christian Eriksen

Oppsummert

Den danske fotballspilleren Christian Eriksen kollapset på banen under EM-kamp mot Finland.

 • Kjær: – Vil sitte i meg for alltid

  Danmarks lagkaptein, midtstopperen Simon Kjær, bryter for første gang stillheten etter at lagkameraten Christian Eriksen falt om på banen under EM-kampen mot Finland på lørdag. Kjær var en av de første som var borte hos Eriksen da han falt om.

  – Det var et sjokk, som vil sitte i meg - og i oss alle sammen, for alltid, skriver Kjær på Twitter.

  – Det eneste som betyr noe og som er viktig er at Christian er okay!! Jeg er stolt av hvordan vi handlet som et lag, og hvordan vi har stått sammen i denne vanskelige perioden, skriver stjernespilleren, som til vanlig holder til i AC Milan.

  Simon Kjær
  Foto: Jonathan Nackstrand / AFP
 • Eriksen får hjertestarter

  Christian Eriksen får nå operert inn hjertestarter. Det melder Danmarks fotballforbund. Eriksen kollapset på banen under Danmarks åpningskamp mot Finland lørdag 12. juni, etter en hjertestans.

  – Etter å ha vært gjennom flere undersøkelser er det bestemt at Christian må få en hjertestarter, sier det danske landslagets lege, Morten Boesen.

 • Eriksen takker for støtten

  Den danske fotballspilleren Christian Eriksen skriver på Twitter og sin personlige Instagram at han har det bra – etter forholdene. Twittermeldingen er publisert på profilen til Dansk Boldspil-Union (DBU). Fotballspilleren sier at han fremdeles har noen undersøkelser igjen på sykehuset, men at han føler seg ok.

  Eriksen fikk hjertestans under EM-kampen mellom Danmark og Finland lørdag. Nå takker han for alle meldingene han har fått fra mennesker fra hele verden.

  Tweet fra Christian Eriksen
  Foto: Skjermdump
 • NRK skal vurdere klager

  NRK har fått minst 86 klager på fotball-EM, og de fleste handler om bildene av hjertestansen til den danske fotballspilleren Christian Eriksen

  Kringkastingsrådet skal vurdere saken til høsten, skriver Medier24.

  NRK sendte bilder fra produksjonen til Uefa, som viste flere nærbilder av Eriksen som mottok akutt hjelp fra helsepersonell.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no