Nansenskolen på Lillehammer
Foto: Upsaker, Jørgen / Scanpix

Forgiftet elev med frostvæske

Oppsummert

En 23 år gammel mann er tiltalt for å ha forgiftet en medleev på Nansenskolen på Lillehammer. Han er tiltalt for å ha blandet frostvæske i en brusflaske som han satte i offerets kjøleskap. Saken skal gå for Sør-Gudbrandsdal tingrett.

 • Dømt for forgiftning

  En 23-åring er dømt til fem måneder i fengsel etter å ha forgiftet en medelev på Nansenskolen på Lillehammer med frostvæske i en brusflaske. Mannen var tiltalt for grov kroppskrenkelse, men erkjente ikke straffskyld. Medeleven som ble forgiftet slapp fra hendelsen uten alvorlige skader.

 • Erklærte seg ikke skyldig

  23-åringen som er tiltalt i forgiftningssaken ved Nansenskolen i Lillehammer erklærte seg ikke skyldig da saken kom opp i Sør-Gudbrandsdal tingrett i dag. Mannen kan få opptil seks års fengsel etter å ha prøvd å forgifte en medelev ved skolen, som ledd i et sjalusidrama.

 • Forgiftningssaken for retten

  I dag kommer den såkalte forgiftningssaken ved Nansenskolen i Lillehammer opp for retten. En 23-åring kan få opptil seks års fengsel etter å ha prøvd å forgifte en medelev ved skolen. Den tiltalte skal ha gjort dette som et ledd i et sjalusidrama.

 • Frostvæske-forgiftning for retten

  Nesten to år etter at han i sjalusi ville forgifte en medelev på Nansenskolen på Lillehammer, må en 23 år gammel mann møte i Sør-Østerdal tingrett. Han er tiltalt for å ha blandet frostvæske i en brusflaske som han satte i offerets kjøleskap.

 • Tiltalt for forsøk på forgifting

  Ein 23 år gammal mann må møte i retten, tiltalt for å ha prøvd å forgifte ein medelev på Nansenskolen på Lillehammer med frostvæske. Mannen har forklart at han var sjalu på medeleven, melder Gudbrandsdølen Dagningen.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no