Forbrukerrådet holder pressekonferanse om forbrukertrender.

Forbrukerrådet

Oppsummert

Forbrukerrådets test av alle landets fastlegekontor viser enorme forskjeller på hvordan fastlegekontoret møter deg.

 • Slår alarm om svindelbrev

  Forbrukerrådet advarer folk mot å betale dersom de får et brev med krav om erstatning for ulovlig nedlasting av film og bilder. Økokrim har overfor NRK omtalt brevet som et forsøk på svindel, og politiet jobber med å kartlegge spredningen.

 • Vil skjerpe regler for barnereklame

  Forbrukerrådet mener altfor mange slipper unna med markedsføring rettet mot barn under 16 år, skriver Aftenposten. De vil erstatte dagens regler med et klart forbud mot markedsføring av usunne produkter rettet mot barn.

  Frokostblanding
  Foto: Scanpix / SCANPIX
 • Advarer mot tilbud

  Ikke alle Black Friday-tilbudene denne uka er så gode som de ser ut til å være. Nå advarer Forbrukerrådet folk mot å bli lurt. – Sjekk på nettet for å finne riktig førpris før du slår til, sier Pia Cecilie Høst i Forbrukerrådet.

 • Høie varsler digitale fastleger

  Helseminister Bent Høie (H) mener alle pasienter skal kunne bestille time og diskutere helsen sin med fastlegen via nett innen to år. En undersøkelse fra Forbrukerrådet viser at mange leger ikke har digital timebestilling.

 • Mange fastleger er frakoblede

  Mange fastleger er frakoblet internett og vanskelige å nå, viser en stor undersøkelse fra Forbrukerrådet. 27 prosent har ikke nettside. Finnmark kommer dårligst ut. Du kan sjekke hvordan de 1400 legekontorene kom ut på nettsiden deres.

Forbrukerrådet holder pressekonferanse om forbrukertrender.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no