NRK Meny
Vnukovo-flyplassen i Moskva
Foto: MAXIM SHEMETOV / Reuters

Flyulykke på Vnukovo i Moskva

Oppsummert

Fem personer, blant dem toppsjefen i den franske olje- og gassgiganten Total, Christophe de Margerie, omkom da et privat jetfly kolliderte med en brøyteplog på flyplassen Vnukovo utenfor Moskva natt til tirsdag.

 • Børsfall for Total etter flyulykke

  Aksjekursen i det franske oljeselskapet Total falt med 1,37 prosent etter at børsen i Paris åpnet tirsdag. Nedgangen kom etter at selskapets toppsjef Christophe de Margerie omkom i en flyulykke i Moskva natt til tirsdag.

 • – Brøytebilsjåfør var beruset

  Føreren av snøplogen som var innblandet i ulykken på Vnukovo-flyplassen i Moskva der Totals toppsjef Christophe de Margerie døde, var beruset, sier russiske etterforskere. I alt fem mennesker døde da snøplogen og et lite jetfly kolliderte i tykk tåke.

 • Oljetoppsjef omkom i flyulykke

  Toppsjefen i den franske olje- og gassgiganten Total, Christophe de Margerie, var blant dem som omkom i flyulykken i Moskva natt til tirsdag, melder russiske medier. Tre besetningsmedlemmer og en russisk brøytebilsjåfør mistet også livet i ulykken.

 • Fem døde i Moskva

  Fem mennesker mistet livet da et privat jetfly kolliderte med en snøplog på flyplassen Vnukovo utenfor Moskva. Ulykken skjedde da flyet var i ferd med å ta av fra flyplassen med kurs for Paris, melder nyhetsbyrået Itar-Tass.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 03030 eller 03030@nrk.no