NRK Meny
Flyene på Oslo lufthavn står
Foto: Arne Fosland / NRK

Flytrafikken i Norge

 • Flypriser til værs før avgang

  En ny undersøkelse viser at flyselskapene øker prisene for flybilletter kraftig dager før avgang, skriver Dagens Næringsliv. Årsaken er ifølge informasjonssjef Knut Morten Johansen i SAS, å få folk til å være tidlig ute med å kjøpe billetter.

 • SAS: Nedgang i passasjertallet

  2,6 millioner mennesker fløy rutefly med SAS i september. Det er en nedgang på 3,7 prosent fra september 2016. Det viser en fersk trafikkrapport lagt fram av selskapet fredag. Samtidig har det vært en kraftig økning i chartertrafikken, skriver E24.

 • Stor vekst for Ørsta-Volda lufthavn

  Ørsta- Volda lufthavn, Hovden hadde en betydelig vekst på hele 14 prosent i passasjertrafikken i juni sammenlignet med året før, melder Mørenytt. Med det er Hovden en av flyplassene med størst økning i landet. Kristiansand lufthavn Kvernberget hadde en nedgang på 2,5 prosent og Molde lufthavn Årø hadde en nedgang på hele 11,1 prosent i junimåned.

  Fly på bakken på Hovden
 • Forsinkelser i flytrafikken

  Flytrafikken i hele Europa rammes av forsinkelser grunnet et dataproblem, melder Aftonbladet. Ifølge avisa er innsjekkings- og bookingsystemet Amadeus nede. Swediavia, svenskenes svar på Avinor, sier det er uklart hvor lenge problemer vedvarer.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no