NRK Meny
Flyene på Oslo lufthavn står
Foto: Arne Fosland / NRK

Flytrafikken i Norge

 • Fare for flystreik

  I slutten av juni er det mekling i to oppgjør som omhandler luftfartsnæringene. I ytterste konsekvens kan fly bli satt på bakken. Det er brudd i hovedforhandlingene mellom flyteknikerne og NHO Luftfart og forhandlingsbrudd mellom LO Stat og Spekter.

 • Liten oppgang i flytrafikken i mai

  Talet reisande med fly til og frå norske flyplassar held fram å stige. I mai reiste 4 764 241 passasjerar til og frå Avinor sine flyplassar, ein oppgang på 2,6 prosent samanlikna med same månad i fjor. Oslo lufthamn hadde den største veksten.

 • Flere flyavganger er innstilt

  Tett tåke har skapt problemer for flytrafikken på Bergen lufthavn. Fire flyavganger har blitt kansellert, mens flere er utsatt. Lufthavndirektør Aslak Sverdrup sa til NRK tidligere i kveld at de venter på perioder med tåkelette for å få flere fly av gårde.

 • Flere fly letter fra Flesland

  Noe lettere tåke har gjort at flere fly har tatt av fra Bergen lufthavn. Det opplyser lufthavndirektør Aslak Sverdrup. Det er meldt tett tåke både utover kvelden og i morgen tidlig. Avinor opplyser på sine sider at man skal møte opp til oppgitt tidspunkt for flyvningen.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no