NRK Meny
Flyene på Oslo lufthavn står
Foto: Arne Fosland / NRK

Flytrafikken i Norge

 • Snøvær kan forsinke flytrafikken

  Torsdag er det ventet opp mot 20 centimeter snø på Østlandet. Oslo Lufthavn melder på Twitter at enkelte forsinkelser kan oppstå på grunn av snøværet. – Så langt har vi hatt 43 avganger i dag, hvor seks av flyene har vært forsinket, sier Avinor til VG

 • Flypriser til værs før avgang

  En ny undersøkelse viser at flyselskapene øker prisene for flybilletter kraftig dager før avgang, skriver Dagens Næringsliv. Årsaken er ifølge informasjonssjef Knut Morten Johansen i SAS, å få folk til å være tidlig ute med å kjøpe billetter.

 • SAS: Nedgang i passasjertallet

  2,6 millioner mennesker fløy rutefly med SAS i september. Det er en nedgang på 3,7 prosent fra september 2016. Det viser en fersk trafikkrapport lagt fram av selskapet fredag. Samtidig har det vært en kraftig økning i chartertrafikken, skriver E24.

 • Stor vekst for Ørsta-Volda lufthavn

  Ørsta- Volda lufthavn, Hovden hadde en betydelig vekst på hele 14 prosent i passasjertrafikken i juni sammenlignet med året før, melder Mørenytt. Med det er Hovden en av flyplassene med størst økning i landet. Kristiansand lufthavn Kvernberget hadde en nedgang på 2,5 prosent og Molde lufthavn Årø hadde en nedgang på hele 11,1 prosent i junimåned.

  Fly på bakken på Hovden

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no