Hopp til innhold
Frivillige leter etter overlevende etter flystyrt i Pakistan
Foto: Fareed Khan / AP

Flystyrt i Karachi

Oppsummert

Passasjerflyet, som tilhører Pakistan International Airlines (PIA), styrtet mens det var på vei fra Lahore til Karachi i Pakistan. Rundt 100 mennesker omkom, mens to personer overlevde.

 • Flyselskap setter piloter på bakken

  Det pakistanske flyselskapet PIA setter mer enn hver tredje pilot på bakken. Det er tvil om sertifikatene til 150 av de 426 flygerne, melder Reuters. Selskapet har vært i myndighetenes søkelys etter at 97 mennesker mistet livet i en flyulykke i mai.

  Jumbojet fra Pakistan International Airlines (PIA)
  Foto: VG
 • Flystyrt skyldtes menneskelig svikt

  Flystyrten som krevde 97 menneskeliv i Pakistan 22. mai, skyldtes menneskelig svikt både i cockpit og i tårnet. Hverken pilot eller flygeleder fulgte vanlige prosedyrer, og diskuterte istedet koronautbruddet, ifølge en foreløpig granskingsrapport.

 • To overlevde flystyrt, 97 omkom

  I Pakistan bekrefter myndighetene at to mennesker overlevde flystyrten i Karachi fredag. 97 mistet livet. Alle passasjerene og besetningsmedlemmer er gjort rede for, opplyste helsedepartementet i landet. Minst 19 av de døde er så langt identifisert.

 • To overlevde flystyrt - mange døde

  Minst to personer overlevde da et passasjerfly med rundt 100 personer om bord styrtet under landing i Karachi i Pakistan fredag, ifølge pakistanske medier. Flyet, en Airbus A-320, tilhører Pakistan International Airlines (PIA).

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no