Hopp til innhold
Mange mennesker står utenfor flyplassen i Los Angeles etter å ha blitt evakuert
Foto: Reuters

Flyplass i Los Angeles evakuert

Oppsummert

Den internasjonale flyplassen i Los Angeles ble evakuert, og all flytrafikk ble stanset, etter meldinger om skyting på flyplassen. Politiet har undersøkt flyplassen og konkludert med at ingen skudd er blitt avfyrt.

  • Flyplassen i LA er gjenåpnet

    Flytrafikken i Los Angeles er i gang igjen, opplyser politiet ved flyplassen. Det var full stans i flytrafikken, og flyplassen ble evakuert, etter meldinger om skyting, men det viste seg å være falsk alarm. Passasjerer bes regne med forsinkelser.

  • – Ingen skudd avfyrt på LAX

    Meldingene om skyting på flyplassen i Los Angeles viste seg å bare være høye lyder, og ingen skudd er avfyrt, melder pressetalsmann Andy Neiman i politiet i Los Angeles på Twitter.

    Laster Twitter-innhold
  • Meldinger om skudd i spiseområde

    Politiet i Los Angeles mottok like før klokken 21 lokal tid søndag, klokken 6 mandag morgen norsk tid, meldinger fra flere personer om at skudd var avfyrt i et spiseområde i terminal 8 på flyplassen, melder BNO News. Foreløpig er ingen skytter funnet

  • Stanser flytrafikken på LA-flyplass

    Det er foreløpig full stans i flytrafikken på Los Angeles internasjonale lufthavn i den amerikanske delstaten California etter at politiet mottok flere nødtelefoner om skyting på flyplassen, melder ABC.

  • Meldinger om skyting på LA-flyplass

    Den internasjonale flyplassen i Los Angeles i USA er evakuert etter ubekreftede meldinger om skyting. Politiet har foreløpig ikke funnet tegn til noen gjerningsperson.

    Laster Twitter-innhold

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no