NRK Meny
Kenya Air France
Foto: Edwin Kana / Ap

Fly nødlandet etter terrorfrykt

Oppsummert

Et Air France-fly på vei fra Mauritius til Paris nødlandet søndag i Mombasa i Kenya etter at mannskapet fant en mistenkelig gjenstand ombord. Flyet hadde 459 passasjerer og et mannskap på 14. Gjenstanden skal ikke ha inneholdt eksplosiver.

 • To mistenkt etter falsk bombealarm

  Gjenstanden som ble funnet på et fly fra Mauritius inneholdt ikke sprengstoff, opplyser Air France. Nå er to passasjerer mistenkt for å ha plassert den bombelignende gjenstanden på flyet. Flyet nødlandet i Kenya, og 459 passasjerer var bombord.

 • Falsk bombealarm på fransk fly

  Gjenstanden som ble funnet på et Air France-fly søndag var ikke en bombe, opplyser flyselskapets sjef. Flyet var på vei fra Mauritius til Paris da en mistenkelig gjenstand ble funnet. Flyet med 459 passasjerer nødlandet i Mombasa i Kenya, melder DPA.

 • Kenya: – Ingen eksplosiver funnet

  Klokken 14.40 melder Reuters at det ikke er funnet eksplosiver etter at den mistenkelige boksen har blitt tatt fra hverandre. Den digitale klokken er ennå ikke analysert.

  Laster Twitter-innhold
 • Passasjer:–Vi innså at noe var galt

  – Flyet gikk ned sakte, sakte, sakte. Vi innså at noe var galt, sier en fransk passasjer etter at et Air France-fly nødlandet i Kenya etter funn av en mistenkelig gjenstand på toalettet, ifølge AP. Flyet hadde 459 passasjerer og et mannskap på 14.

  Laster Twitter-innhold
 • Fly nødlandet grunnet bombemistanke

  Et Air France-fly måtte nødlande i Mombasa i Kenya etter at det ble funnet en gjenstand ombord man mistenker var en bombe. Det sier politikilder i landet. Gjenstanden ble funnet på flytoalettet, og blir nå undersøkt av eksperter.

  Laster Twitter-innhold

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no