Jordskred i Banaran på Øst-Java i Indonesia
Foto: Firdaus / AP

Flom og skred i Indonesia

Oppsummert

Et menneske er funnet omkommet og 28 er savnet etter et jordskred tok flere hus i Ponogoro på Øst-Java lørdag, melder AFP. Mer enn 20 hus ble ødelagt etter kraftig regnvær lørdag morgen.

 • 20 drept i uvær i Indonesia

  Syklonen Cempaka har tatt livet av rundt 20 mennesker, og gjort tusenvis hjemløse på den indonesiske øya Java, melder NTB. Indonesiske myndigheter frykter at det vil komme mer flom og jordskred i kjølvannet av syklonen.

 • 4 døde etter jordskred i Indonesia

  To mennesker har blitt funnet omkommet etter jordskredet som var lørdag i Ponorogo på Øst-Java i Indonesia. Dermed er antall døde justert til fire. Minst 17 mennesker har havnet på sykehuset etter skredet, skriver AP.

  Jordskred i Ponogoro i Indonesia 1. april 2017
  Foto: ANTARA FOTO / Reuters
 • Landsby tatt av jordskred på Java

  På Java i Indonsia søker letemannskaper etter over 20 savnede etter at et jordskred feide med seg landsbyen Banaran i Ponorogo lørdag. Skredet gikk etter flere dager med kraftog regnvær, og en hel åsside har rast ut. Det er slått nasjonal krisealarm.

  Jordskred i Banaran på Øst-Java i Indonesia
  Foto: Firdaus / AP
 • 28 savnet i jordskred i Indonesia

  Et mennesker er funnet omkommet og 28 er savnet etter et jordskred i Ponogoro på Øst-Java lørdag, melder AFP. Mer enn 20 hus ble ødelagt da en jordvoll brast etter kraftig regnvær lørdag morgen. Redningsmannskaper leter i jordmassene etter savnede.

  Jordskred i Ponogoro i Indonesia 1. april 2017
  Foto: ANTARA FOTO / Reuters
 • 26 omkom etter flom i Indonesia

  26 mennesker, blant dem flere barn, har mistet livet i jordskred og flom i den vestlige delen av Java i Indonesia, opplyser myndighetene i landet. Fortsatt er 19 savnet. Over 1000 mennesker er evakuert fra sine hjem i Garut-distriktet, skriver NTB.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no