NRK Meny
Jordskred i Banaran på Øst-Java i Indonesia
Foto: Firdaus / AP

Flom og skred i Indonesia

Oppsummert

Et menneske er funnet omkommet og 28 er savnet etter et jordskred tok flere hus i Ponogoro på Øst-Java lørdag, melder AFP. Mer enn 20 hus ble ødelagt etter kraftig regnvær lørdag morgen.

 • 4 døde etter jordskred i Indonesia

  To mennesker har blitt funnet omkommet etter jordskredet som var lørdag i Ponorogo på Øst-Java i Indonesia. Dermed er antall døde justert til fire. Minst 17 mennesker har havnet på sykehuset etter skredet, skriver AP.

  Jordskred i Ponogoro i Indonesia 1. april 2017
  Foto: ANTARA FOTO / Reuters
 • Landsby tatt av jordskred på Java

  På Java i Indonsia søker letemannskaper etter over 20 savnede etter at et jordskred feide med seg landsbyen Banaran i Ponorogo lørdag. Skredet gikk etter flere dager med kraftog regnvær, og en hel åsside har rast ut. Det er slått nasjonal krisealarm.

  Jordskred i Banaran på Øst-Java i Indonesia
  Foto: Firdaus / AP
 • 28 savnet i jordskred i Indonesia

  Et mennesker er funnet omkommet og 28 er savnet etter et jordskred i Ponogoro på Øst-Java lørdag, melder AFP. Mer enn 20 hus ble ødelagt da en jordvoll brast etter kraftig regnvær lørdag morgen. Redningsmannskaper leter i jordmassene etter savnede.

  Jordskred i Ponogoro i Indonesia 1. april 2017
  Foto: ANTARA FOTO / Reuters
 • 26 omkom etter flom i Indonesia

  26 mennesker, blant dem flere barn, har mistet livet i jordskred og flom i den vestlige delen av Java i Indonesia, opplyser myndighetene i landet. Fortsatt er 19 savnet. Over 1000 mennesker er evakuert fra sine hjem i Garut-distriktet, skriver NTB.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 03030 eller 03030@nrk.no