Flom i Spania
Foto: Jose Jordan / AFP

Flom i Spania

Oppsummert

Sørøst i Spania er det flom i deler av Valencia-regionen etter kraftig regn. I 84 kommuner er skolene nå stengt, og 250.000 barn holdes hjemme. Det er ventet mer regn sørøst i Spania det neste døgnet.

 • Seks omkom i uværet i Spania

  Seks personer er omkommet i uværet som har rammet Spania de siste dagene. Byer og veier langs middelhavskysten er blitt oversvømt av regnvannet. Flere byer har meldt inn de største nedbørsmengdene siden de begynte å føre statistikk.

 • Tusenvis reddet fra flom i Spania

  Redningsmannskapene jobber på spreng ved Spanias middelhavskyst, som er rammet av det som kan være det verste uværet på 100 år. Minst fire personer er omkommet.

 • Spania rammet av voldsomt regnvær

  Spanias er rammet av det som ligger an til å bli det verste regnværet på over 100 år. Minst to personer er omkommet. Uværet har rammet regionene Valencia, Alicante og Murcia. Enorme mengder nedbør og kraftig vind har ført til store ødeleggelser.

 • Eldre par omkom i flom i Spania

  Et eldre ektepar mistet livet etter flom i regionen Castilla La Mancha i Spania torsdag ettermiddag, melder Reuters. Det er ventet mer regn sørøst i Spania det neste døgnet. I 84 kommuner er skolene nå stengt, og 250.000 barn holdes hjemme.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no