Flom i Assam i India
Foto: Anupam Nath / AP

Flom i Sør-Asia

Oppsummert

Monsunregn og flom har rammet over 40 millioner mennesker i India, Nepal, Bangladesh og Pakistan. Over 1200 mennesker har omkommet i oversvømmelsene som er de verste på flere årtier i Sør-Asia. Store landområder står nå under vann.

 • Soldater skal hjelpe flomrammede

  Dødstallet har steget til 2.100 i den verste monsunen Sørøst-Asia har hatt på et tiår. Pakistan sender nå militære styrker til Karachi for å bistå med nødhjelp.

 • 33 døde i bygningskollaps i Mumbai

  Dødstallet stiger stadig etter at en blokk i Mumbai i India raste sammen som følge av ekstremt mye monsunregn. 33 omkomne er hentet ut, blant dem flere barn. Huset var kondemnabelt og har utløst krav om bedre boligsikkerhet.

 • 24 døde etter bygningskollaps

  24 personer er bekreftet døde etter at en bygning kollapset i den indiske byen Mumbai som følge av ekstremvær. Flere er fortsatt savnet. Den fem etasjer høye bygningen i finanshovedstaden raste sammen i morgentimene torsdag.

 • 12 døde i Mumbai da hus raste

  Tolv personer har mistet livet og minst 25 er savnet i en bygningskollaps i den indiske storbyen Mumbai, som opplever sitt verste regnvær på over 15 år. Redningsarbeidet fortsetter, sier en talsmann for bymyndighetene til AFP.

 • Tre døde i blokkollaps i Mumbai

  Tre mennesker døde og nærmere 40 er fanget inne i en fireetasjes boligblokk som falt sammen i Mumbai i morges, melder AFP. Blokka ligger i bydelen Bhendi Bazaar i en storby hvor monsunregnet har ført til svikt i grunnforholdene.

  Redningsarbeid etter bygningskollaps i Mumbai 31.08.2017
  Foto: SHAILESH ANDRADE / Reuters

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no