Hopp til innhold
Seks personer er bekreftet døde etter en skytehendelse i Plymouth i England.
Foto: Ben Birchall / Pa Photos

Flere personer skutt i Plymouth

Oppsummert

Til sammen seks personer, blant dem en angivelig gjerningsmann, er døde etter en skyteepisode i den engelske byen Plymouth torsdag kveld. Motivet for skytingen er foreløpig ukjent.

 • Plymouth-offer var jente på tre år

  En tre år gammel jente var én av fem personer som ble skutt og drept v en 22 år gammel mann i den engelske byen Plymouth torsdag kveld, sier politiet. Den 22 år gamle antatte gjerningsmannen skjøt først og drepte en 51 år gammel kvinne han skal ha vært i familie med. Det skjedde inne i en bolig, opplyste politiet på en pressekonferanse fredag.

  Han fortsatte deretter ut på gata der han skjøt og drepte en tre år gammel jente og en 43 år gammel mann som var i familie med jenta.

  Politi gransker åstedet for skyteepisoden.
  Foto: Ben Birchall / AP
 • Gjerningsperson kjente offer

  En «veldig ung jente» og fem andre ble drept i en skyteepisode i den engelske byen Plymouth torsdag kveld. Det forteller politiet på en pressekonferanse fredag, ifølge Sky News.

  To andre ligger på sykehus med alvorlige skader.

  Den antatte 22 år gamle gjerningsmannen skjøt og drepte sitt første offer i en bolig, opplyste politiet på en pressekonferanse fredag, ifølge BBC.

  Deretter beveget han seg ut på gata der han skjøt og drepte en liten jente og et mannlig familiemedlem.

  Ifølge politiet skal gjerningsmannen ha en relasjon til det første offeret. Det er uklart om han kjente de andre ofrene, men politiet sier han var kjent med området.

  Øyenvitner har fortalt at gjerningsmannen til slutt tok sitt eget liv. Politiet beskriver ikke drapene som en terrorhandling.

  Politi gransker åstedet for skyteepisoden.
  Foto: Ben Birchall / AP
 • Seks personer døde etter skyting

  Til sammen seks personer, blant dem en angivelig gjerningsmann, er døde etter en skyteepisode i den engelske byen Plymouth torsdag kveld, opplyser politiet. Ifølge politiet ble to kvinner og to menn, samt en tredje mann, som de mener er gjerningsmannen, funnet døde på åstedet. I tillegg døde en kvinne, som fikk behandling for skuddskader, på sykehus.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no