Bil kjørte på folk i New York
Foto: Josh Silverman

Flere påkjørt av bil i New York

Oppsummert

En person er død og fire skadd etter en påkjørsel i New York søndag morgen. Politiet jakter på sjåføren. Også i mai kjørte et kjøretøy i høy fart kjørt på flere fotgjengere på et fortau i byen. Da på Times Square.

 • En død og flere påkjørt i New York

  En person er død og fire andre skadd etter påkjørsler i Queens søndag morgen. New York-politiet leter etter sjåføren. Politiet sier det skal ha vært en krangel i forkant av påkjørselene, og tror ikke saken er terror-relatert, melder AP.

 • Tre fortsatt kritisk skadd

  Politiet opplyser at tre personer fremdeles er kritisk skadd etter at en mann kjørte inn i en folkemengde i New York 18. mai. For en 38-årig kanadisk kvinne beskrives tilstanden som «svært kritisk».

 • Sjåfør siktet for drap

  Mannen som kjørte på fotgjengere ved Times Square i New York torsdag, er siktet for drap, opplyser politiet i New York ifølge CNN. 26-åringen er også siktet for 20 drapsforsøk. En 18-åring gammel kvinne ble drept.

 • Fire kritisk og tre alvorlig skadd

  Brannvesenet i New York opplyser at fire av de som ble påkjørt i New York er kritisk skadet. For tre betegnes tilstanden som alvorlig, mens 15 har fått mindre skader.

  Laster Twitter-innhold

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no