Dødstallet stiger etter fergeulykke
Foto: STR / AFP

Fergeulykke i Bangladesh

Oppsummert

En ferge i Bangladesh med 200 passasjerer om bord kantret torsdag 15. mai. MV Miraz kantret i urolig vær i elven Meghna, som ligger i Munshiganj- distriktet nærmere 50 kilometer sør for hovedstaden Dhaka.

 • Flere hundre fortsatt savnet

  – Vi mottar ulike tall på hvor mange passasjerer som var om bord da fergen kantret, men antall savnede kan variere fra 200-350, sier koordinator for redningsarbeidet Saiful Hasan. Hittil er 12 passasjerer, deriblant et barn, funnet døde.

  Dødstallet stiger etter fergeulykke
  Foto: STR / AFP
 • Samles ved stranden i Dhaka

  Pårørende samles ved stranden der fergeulykken fant sted i Munshiganj distriktet i Dhaka.

  Fergeulykken i Bangladesh
 • Dødstallet stiger etter fergeulykke

  Minst ti personer, deriblant et barn, er funnet omkommet og mange er savnet etter at en ferge kantret i Bangladesh. Det er usikkert hvor mange passasjerer som var om bord, men myndighetene antar mellom 200 til 350 ombord.

  Dødstallet stiger etter fergeulykke
  Foto: STR / AFP
 • Åtte personer omkommet

  Åtte personer, deriblant et barn, er funnet omkommet etter at en ferge kantret i Bangladesh. Det er usikkert nøyaktig hvor mange passasjerer som var om bord, men myndighetene tror det kan ha vært mellom 200 til 350 ombord. Fergen MV Miraz kantret i urolig vær, 27 kilometer fra Dhaka.

 • Flere hundre savnet

  En fullastet ferje kantret og sank i det sentrale Bangladesh i dag etter å ha blitt utsatt for storm. Minst seks personer er funnet døde, mens flere hundre er savnet, opplyser politiet. I følge myndighetene kan det ha vært mellom 200 og 350 mennesker ombord.

Fergeulykken i Bangladesh

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no