Hopp til innhold
Canal Digital og TV 2
Foto: NRK

Fare for svarte TV 2-skjermer

Oppsummert

TV 2 og Canal Digital forhandler fortsatt om prisen på formidling av TV 2s kanaler. Hvis kanalene går i svart, vil kunder kunne ha rett til kompensasjon. Nå har partene utvidet forhandlingsfristen til natt til lørdag.

 • TV 2-forhandlingene fortsetter

  TV 2 og Canal Digital forhandler fortsatt om prisen på formidling av TV 2s kanaler. Hvis kanalene går i svart, vil kunder kunne ha rett til kompensasjon. Natt til fredag ble det klart at partene ga seg selv ytterligere ett døgn på å forhandle.

 • Kunder kan få TV 2-kompensasjon

  TV 2 og Canal Digital forhandler på overtid om prisen på formidling av TV 2s kanaler. Dersom TV 2 forsvinner fra skjermen om ett døgn, kan det bety at kunder ikke må betale full pris, opplyser Canal Digital til NTB.

 • Forhandler i ytterligere 24 timer

  TV 2 og Canal Digital er enige om å forhandle i ett døgn til om prisen på formidling av TV 2s kanaler, opplyser TV 2s organisasjons- og kommunikasjonsdirektør Sarah Willand til VG. Kundene beholder kanalene mens forhandlingen pågår.

 • Forhandler på overtid

  TV 2 og Canal Digital fortsetter forhandlingene om prisen på formidling av TV 2s kanaler etter fristens utløp. – Vi kommer til å fortsette å forhandle så lenge det er hensiktsmessig, sier kommunikasjonsdirektør Tormod Sandstø i Canal Digital til NTB.

 • Optimistisk om TV 2-avtale

  Forhandlingene mellom TV 2 og Canal Digital om prisen på formidlingen av TV 2s kanaler pågår fortsatt. Det opplyser Tormod Sandstø, kommunikasjonsdirektør i Canal Digital, til Nettavisen. Han er optimistisk til at partene skal få til en avtale.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no