F-16-fly styrtet i Spania

 • Etterforsker spansk jagerflyulykke

  Spanske myndigheter startet tirsdag etterforskning for å finne ut hva som gikk galt da et F-16-fly styrtet og kolliderte med et fly på bakken ved Los Llanos-basen i Sør-Spania. Elleve mennesker mistet livet i hendelsen.

 • Franske og greske omkomne i styrt

  Åtte av de omkomne etter at et gresk F-16-fly styrtet i Spania, var franske. De to andre som døde, var greske, opplyser spanske myndigheter. – Det er også mange skadede, ti franskmenn og elleve italienere, sier statsminister Mariano Rajoy.

 • Stoltenberg kondolerer etter styrt

  – Dette er en tragedie som påvirker hele NATO-familien. Jeg kondolerer de pårørende til dem som mistet livet, sier NATO-sjef Jens Stoltenberg etter at en gresk F-16-fly styrtet. Flyet deltok i en militærøvelse der ti NATO-land deltar.

  10 døde F-16 styrtet militærbase Spania
 • Styrtet like etter avgang

  Det greske F-16-flyet styrtet kort tid etter avgang ved Albacete, sørøst i Spania. – Det styrtet inn i området hvor andre fly sto parkert, sier en talsperson for Spanias forsvarsdepartement. Ti personer omkom, og 13 ble skadet, sju av dem alvorlig.

 • –Ti døde i flystyrt ved militærbase

  Ti personer omkom, og 13 ble såret, da et gresk F-16-fly krasjet under en øvelse i Spania i ettermiddag, opplyser det spanske forsvarsdepartementet, ifølge Reuters. Flyet var med på en NATO-trening.

10 døde F-16 styrtet militærbase Spania

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no