Hopp til innhold
Evakuering etter gasslekkasje i Etne
Foto: Torstein Nymoen / Grannar

Evakuerer industriområde i Etne

Oppsummert

Inudstriområdet i Etne i Hordaland er evakuert etter en gasstank med 25 tonn gass begynte å lekke. Også to skoler og en barnehage er evakuert. Ambulanse har rykket ut og står klar dersom det skjer noe helsefarlig.

  • Brenner gass etter gasslekkasje

    Brannvesenet brenner nå restene etter gasslekkasjen i Etne i Hordaland i går. Politiet etterforsker samtidig arbeidsulykken. – En tegner fra politiet er på stedet sammen med brannvesenet. Deretter blir det gjort avhør, sier lensmann Ingvar Gjerde.

    avfakling
    Foto: Grannar/Torstein Nymoen
  • Skal brenne gasstank i Etne

    I dag starter tømming og nedbrenning av tanken som lakk i Etne i går. Det kan bli en fem meter høy flamme synlig i formiddag, melder politiet i Hordaland.

    Laster Twitter-innhold
  • Ny gasslekkasje på Etne

    Det er oppdaget enda en gasslekkasje i samme tank som tidligere i dag i Etne i Hordaland. Dermed er det sett i verk ny evakuering. Tanken skal nå tømmes helt for gass, og det vil ta rundt to timer, opplyser politiet.

  • Gasslekkasjen er stoppet

    Gasslekkasjen i Etne er nå stanset, opplyser politiet. Det begynte i dag tidlig å brenne etter en eksplosjon i et elektroskap på industriområdet. Brannen ble slukket, men like etterpå ble det oppdaget lekkasje fra en propangasstank like ved.

    Laster Twitter-innhold
Rapport fra Rosa Iren Villalobos i Etne.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no