Politi på åstedet for eksplosjon i Chelsea på Manhattan i New York
Foto: Andres Kudacki / AP

Eksplosjon i New York

Oppsummert

En 28 år gammel mann er pågrepet, mistenkt for å stå bak bomben som skadet 29 mennesker i bydelen Chelsea på Manhattan i New York. FBI tror mannen handlet alene og har lagt bort teorien om at en terrorcelle var involvert.

 • FBI: Bombemistenkt handlet alene

  FBI mener det ikke er noe som tyder på at den mistenkte 28-åringen etter bombeeksplosjonene i New York var tilknyttet noen større terrorcelle. Det kom frem i en høring i Senatet tirsdag, melder AFP.

 • Publiserer bilde av etterlyste menn

  FBI har offentliggjort et bilde av to uidentifiserte menn som skal ha flyttet på bagasje og lagt igjen eksplosiver i nærheten av stedet der en bombe gikk av i New York lørdag. 29 mennesker ble skadet i bydelen Chelsea på Manhattan.

  Laster Twitter-innhold
 • Politiet har tatt ut siktelse

  Mannen som er mistenkt for å stå bak helgens bombeangrep i New York og New Jersey, er siktet for bruk av masseødeleggelsesvåpen og bombeangrep mot offentlige steder. Ahmad Khan Rahami er siktet for til sammen fire forhold, melder Reuters.

 • Faren varsla at sonen var terrorist

  Faren til den 28 år gamle mannen som er mistenkt for å stå bak fleire av bombene i New York og New Jersey, skal ha varsla FBI allereie for to år sidan om at sonen var ein terrorist, skriv New York Times. Etterforskinga viste ikkje nok konkret.

Ahmad Khan Rahami ligger på en båre etter å ha blitt pågrepet i New Jersey

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no