Eksplosjon i Lyon

Oppsummert

Like før klokka 18 fredag den 24.05 kom de første meldingene om at en eksplosjon hadde funnet sted i den franske byen Lyon. Til sammen 13 mennesker fikk skader, og elleve ble brakt til sykehus. Én person er pågrepet i saken.

 • Har tilstått angrep i Lyon

  Den 24 år gamle mannen som ble pågrepet etter at en bombe gikk av i Lyon i Frankrike forrige uke, har sagt at han sto bak og selv laget og plantet bomben, opplyser etterforskere. Mannen fra Algerie har også sagt at han sverger troskap til IS.

 • Tre pågrepet etter Lyon-eksplosjon

  Nyhetsbyrået AFP melder at en tredje mistenkt nå er pågrepet etter bomben som gikk av i byen fredag. De mistenkte skal være fra Algerie, melder nyhetsbyrået. 13 personer ble skadd i eksplosjonen som gikk av i sentrum av byen.

 • Ny pågripelse i Lyon

  Opplysningen om at enda en mistenkt er pågrepet, mistenkt for å stå bak eksplosjonen som gikk av i Lyon fredag, ble gitt av Lyons ordfører til TV-kanalen BFMTV mandag, skriver NTB. En 24-åring ble pågrepet tidlig mandag morgen.

 • Én pågrepet etter Lyon-bombe

  En mistenkt er pågrepet etter bomben i Lyon før helgen. Det opplyser Frankrikes innenriksminister Christophe Castaner mandag på Twitter. Flere ble skadd da en bombe eksploderte i en gågate i sentrum av storbyen. Én person fikk alvorlige skader.

 • Jakter pakkebomberen i Frankrike

  Fransk politi har satt inn store ressurser på å identifisere og finne personen som er mistenkt for å ha plassert en bombe i sentrum av Lyon, melder NTB. Tre mennesker er fortsatt på sykehus, en alvorlig skadd, etter eksplosjonen i en gågate, fredag.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no