Hopp til innhold
Politiet i Hedmark får nå hjelp av Kripos i etterforskningen.
Foto: Odd Ragnar Lund

Eidskog-drap

Oppsummert

En 45 år gammel mann ble funnet død utenfor en bolig på Tobøl i Eidskog i Hedmark 25. juli. En mann i 30-årene ble siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. Mannen har nektet straffskyld. Politiet sier 26. august at de har oppklart saken, og omtaler det som en drapssak. Både den drepte og den siktede er tidligere kjenninger av politiet fra rusmiljøet i Eidskog.

  • Høyesterett avviste drapsdom-anke

    Høyesterett har avvist anken fra mannen i 30-årene som ble dømt for å ha drept en mann på Tobøl i Eidskog i fjor. Dermed blir dommen på 13 års fengsel fra Eidsivating lagmannsrett stående.

  • Fikk 13 år for drap i Eidskog

    Lagmannsretten opprettholder dommen fra Glåmdal tingrett der en 38-åring ble dømt til 13 års fengsel for å ha slått i hjel Ib Ronny Svenningsen (45) på Tobæl i Eidskog i fjor sommer. 38-åringens anke ble avvist av Eidsivating lagmannsrett.

  • Dømt til 13 års fengsel for drap

    En 37-åring fra Eidskog er i Glåmdal tingrett dømt til 13 års fengsel for å ha slått i hjel en bekjent på Tobøl i Eidskog i fjor sommer. Det var 25. juli i fjor at en mann i 40-årene funnet død utenfor boligen sin. 37-åringen har sittet i varetekt siden da.

  • Skjerper siktelsen

    Politiet i Hedmark skjerper siktelsen mot en 36 år gammel mann til forsettlig drap på en 45 år gammel mann i Tobøl i Eidskog. Den siktede innrømmer ikke straffskyld, men erkjenner de faktiske forholdene. Siktede og offeret var bekjente og begge tilhørte et rusmiljø, ifølge politiet.

    Pressekonferanse om Eidskog-drapet
  • Pressekonferanse om drap i Eidskog

    Nå klokka 14 orienterer politiet i Kongsvinger om drapet på en 45
    år gammel mann i Tobøl i Eidskog i juli.

    Politiet mener at drapet på en mann i 40-åra i Eidskog er oppklart.
Pressekonferanse om Eidskog-drapet
Politiet mener at drapet på en mann i 40-åra i Eidskog er oppklart.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no