Helsearbeidere fjerne et menneske som har mistet livet av ebola i Duwala-markedet i Monrovia
Foto: STRINGER / Reuters

Ebolafrykt i Liberia

Oppsummert

Denne uken ble flere nye tilfeller av ebolasmitte oppdaget i Liberia i Vest-Afrika. En gutt døde i Monrovia mandag. I alt har over 4000 mennesker dødd og over har vært 10 000 smittet fra 2013 til Liberia ble erklært ebolafritt i september i år.

 • Ebola-dødsfall i Liberia

  Få måneder etter at Liberia ble erklært Ebola-fri kommer det meldinger om et nytt dødsfall forårsaket av den dødelige smitten. – Ei kvinne i trettiårene døde i går av ebola, sier landets helsemyndigheter til Reuters.

 • Ebolasmittet gutt døde i Liberia

  En 15 år gammel gutt er død av ebola i Monrovia, mindre enn tre måneder etter at landet ble erklært ebola-fritt. Gutten døde mandag på et behandlingssenter nær hovedstaden Monrovia, melder BBC. Guttens bror og far fått fortsatt behandling.

 • Gutt døde av ebola

  En 15 år gammel gutt er død i Liberia etter å ha blitt smittet av ebola. Det er landets første registrerte eboladødsfall etter at Liberia ble erklært fri for sykdommen i september. Guttens far og bror er også smittet av ebola og får nå behandling.

 • Nye Ebola-smittede i Liberia

  Den dødelige og svært smittsomme sykdommen Ebola har dukket opp i Liberia igjen, to måneder etter at landet ble erklært fri for smitten. Det melder CNN. Det er snakk om tre bekreftede tilfeller av Ebola i det vest-afrikanske landet

 • Nytt ebola-tilfelle i Liberia

  Et tredje tilfelle av det dødelige viruset er nå bekreftet, nesten to måneder etter at Liberia ble erklært ebola-fritt. Denne uken døde en 17 år gammel gutt. En 24-åring og en 27-åring er stabile.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no