Moss Tingrett
Foto: Shemsi Bunjaku / NRK

Drapsforsøk på toåring i Moss

Oppsummert

En kvinne i 20-årene er varetektsfengslet i to uker med brev- og besøkskontroll, siktet for å ha prøvd å tatt livet av et to år gammelt barn.

Drapsforsøket skjedde i Moss fredag.

Les mer her

 • Fant merker på toåringen i Moss

  Toåringen som skal ha blitt forsøkt drept i Moss fredag, hadde merker som kan tyde på kvelningsforsøk, bekrefter politiadvokat Jon Granrud til NRK. Granrud vil ikke gå nærmere inn på merkene, men forteller at de ble oppdaget ved en rettsmedisinsk undersøkelse.

 • – Hun avviser at hun skal ha forsøkt å kvele barnet

  Kvinnen som er siktet for drapsforsøk på sin to år gamle sønn i sin leilighet i Moss sist fredag, nekter for at hun forsøkte å kvele gutten.

  – Hun avviser at hun skal ha forsøkt å kvele barnet og avviser den gjerningsbeskrivelsen som politiet har lagt til grunn i sin siktelse, sier kvinnens forsvarer, advokat Svein Inge Johansen, til NTB.

 • Politiet bekrefter at drapsforsøket skjedde fredag

  I ei pressemelding bekrefter politiet at drapsforsøket på et to år gammelt barn i Moss skjedde fredag. Den 20 år gamle kvinnen er av Østfold politidistrikt begjært varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøkskontroll, men det er ennå ikke kommet noen kjennelse fra tingretten.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no