Hopp til innhold
Vollan gjestestue

Drapet på Per Vålnes

Oppsummert

Per Vålnes har vært savnet siden desember 2011 og politiet tror han er drept. Liket er ikke funnet, men politiet mistenker at han er begravet på ukjent sted. Politiet har startet nye søk.

 • Har fått nye tips i Vålnes-saken

  Politiet har mottatt over 20 tips etter NRK-serien om Per Vålnes, som forsvant i 2011. Nå skal politiet gjennomføre nye avhør. Hovedsakelig er det avhør av tipsere, opplyser politiet til Dagbladet.

  NRK meldte i forrige uke om nye avhør i saken.

 • Per Vålnes-saken er lagt på is

  Politiet står fortsatt uten spor i Vålnes-saken. – Vi har ingen nye tips, opplyser politiet i Midt-Troms. I oktober i fjor ble det gjort nye søk med drone og på bakken i Lavangsdalen etter 50-åringen som forsvant i 2012, uten funn. Han antas drept.

 • Ingen nye Vålnes-søk

  Det blir ikke gjort nye søk etter savnede Per Våles før snøen er borte, forteller politiet i Midt-Troms. Etter at det i oktober ble kjent at politiet gjenopptar søk etter 50-åringen som i 2012 ble savnet i Balsfjord, er det ikke gjort nye søk.

 • Drapssikta par får ingen erstatning

  Paret som i over to år var sikta for å ha drepe Per Vålnes frå Balsfjord i Troms har fått avslag på sitt krav om erstatning og oppreising. Hovudgrunnen er at dei ikkje hjelpte til i etterforskingsarbeidet. Dei to sat i varetekt i over 400 dagar, og Per Vålnes vart aldri funnen.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no