Odins gate og Skien sykehjem
Foto: Hilde Martine Lindgren / NRK

Drapet i Odins gate i Skien

Oppsummert

Politiet etterforsker dødsfallet i Odins gate i Skien som drap. En mann i 20-årene er siktet for å ha drept 37 år gamle André Vollen.

 • Drapsvåpen funne

  Politiet meiner 52 år gamle Terje Sjåberg vart drepen med kniv i si eiga leilegheit i Skien i oktober. Dei har kontroll på det dei meiner kan vera eit drapsvåpen, seier politiadvokat Kjell Ove Ljosåk i Sørøst politidistrikt til VG.

  Brann i høyblokka i Gamle Grensa i Skien
  Foto: Theo Aasland Valen
 • Obduksjonsrapporten gir ikke svar

  Den foreløpige obduksjonsrapporten gir ikke politiet noe sikkert svar på hvordan 52 år gamle Terje Sjåberg ble drept, skriver TA. Politiadvokat Kjell Ove Ljosåk ønsker ikke å kommentere opplysninger TA har fra politikilder om at Sjåberg var påført knivstikk i halsen.

  Brann i høyblokka i Gamle Grensa i Skien
  Foto: Theo Aasland Valen
 • Drapssiktet varetektsfengsles

  Mannen i 30-årene som er siktet for å ha drept 52 år gamle Terje Sjåberg i Skien ble i dag varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud, ifølge VG. Han blir sittende i full isolason de to første ukene.

 • Varetektsfengslet i fire uker

  Mannen som er siktet for drapet i Odins gate i Skien ble torsdag varetektsfengslet i fire uker med fullstendig isolasjon de to første ukene. Politiet begrunnet sin begjæring i at de mener det foreligger bevisforspillelsesfare og gjentakelsesfare.

Pressekonferanse med blant andre Hedda Foss Five, ordføreren i Skien.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no