Område sperra av av politiet i kvinnherad
Foto: Arne Lindeflaten / Kvinnheringen

Drapet i Kvinnherad

Oppsummert

Ein person blei kvelden den 24. juli 2013 funnen død i Kvinnherad. Politiet kallar dødsfallet mistenkjeleg, og har sett i gang omfattande etterforsking. Dødsfallet ansees som drap, og to kvinner er siktet i saken.

 • Drapsdom i Kvinnherad blir stående

  Høyesterett avviser å behandle anken fra en 38 gammel kvinne som er dømt for medvirkning til drapet på Sigmund Gravdal i Kvinnherad i Hordaland. Dermed blir dommen på tolv år stående. Også anken fra venninnen (49) er avvist, skriver Bergensavisen.

 • DØMT TIL 14 OG 12 ÅRS FENGSEL:

  De to kvinnene på 49 og 38 år som er funnet skyldig i drapet på Sigmund Gravdal i Kvinnherad i 2013, er dømt til henholdsvis 14 og 12 års fengsel. De to ble funnet skyldig i Gulating lagmannsrett, etter at 38-åringen først ble frikjent i tingretten. 49-åringen fikk ett års strengere straff enn i tingretten.

  Krimteknikere på stedet i Sandvoll
  Foto: Jon Bolstad / NRK
 • Anker drapsdom

  Kvinnene som ble dømt for drapet på en 65 år gammel mann i Kvinnherad i Hordaland i fjor må trolig møte i retten på nytt. Påtalemyndigheten vil anke frifinnelsen av den ene kvinnen, mens kvinnen som ble dømt også vil anke.

Krimteknikarar er no på åstaden der ein 65 år gammal vart funnen død onsdag kveld. To kvinner er sikta for drap. Det vil verta gjort tekniske undersøkingar utover kvelden.
Created by InfoDispatcher

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no