Hopp til innhold
Politiets innsatsleder Knut Hammer, vil foreløpig ikke si mye etter at en litauisk mann i slutten av 50-årene ble natt til søndag funnet død i en bolig på Fjellhamar i Lørenskog. Saken etterforskes som drap, og én person er pågrepet.
Foto: Geir Olsen / NTB

Drap på Lørenskog

Oppsummert

En litauisk mann i 50-årene er funnet død i en bolig på Fjellhamar i Lørenskog, og politiet har startet drapsetterforskning. En polsk mann i ¤0-årene er siktet i forbindelse med dødsfallet. Han nekter straffskyld.

  • Rettsak etter Lørenskog-drap

    De neste dagene må en polsk mann i 40-årene møte i Romerike og Glåmdal tingrett.

    Mannen er tiltalt for å ha knivdrept en 57 år gammel mann på Fjellhamar i Lørenskog i fjor sommer.

    Saken starter i dag, og varer til og med mandag.

  • Mann tiltalt for drap i Lørenskog i 2021

    En mann i 40-årene er tiltalt for for å ha knivstukket og drept en mann i 50-årene i Lørenskog natt til 1.august i fjor. Han erkjenner ikke straffeskyld slik tiltalen lyder, sier mannens advokat til VG. Seks personer var siktet for drap i begynnelsen av etterforskningen, men for fem av dem ble saken henlagt.

  • Varetektsfengslet i fire uker

    Mannen i 40-årene som er siktet for å ha drept en annen mann i Lørenskog er varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. Den drapssiktede erkjenner at han var på stedet, men nekter straffskyld etter siktelsen for drap.

  • Siktede fengsles trolig i fire uker

    Mannen som er siktet for å ha drept en annen mann på Lørenskog i helga, blir mest sannsynlig varetektsfengslet i fire uker.

    Den siktede er en polakk i 40-årene. Han har samtykket til politiets begjæring om fire ukers varetekt med brev- og besøksforbud.

  • Blir trolig fengslet i fire uker

    Mannen som er siktet for å ha drept en annen mann på Lørenskog i helga, blir mest sannsynlig varetektsfengslet i fire uker. Den drapssiktede mannen har samtykket til politiets begjæring om fire ukers varetekt med brev- og besøksforbud.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no