NRK Meny
Krimteknikere i skogen på Ammerud
Foto: Martin H. W. Zondag / NRK

Drap på Ammerud

Oppsummert

Ytterligere en person er pågrepet etter en død person ble funnet i en koffert på Ammerud i Oslo 29. april. Fra før er to menn og en kvinne varetektsfengslet i fire uker. To av de siktede er ilagt full isolasjon i to uker.

 • Avslutter etterforskning

  Etterforskningen mot de tre som er siktet for drapet på en 35 år gammel mann på Ammerud i slutten av april i fjor er avsluttet, skriver Aftenposten. To menn på 25 og 27 år er fortsatt i varetekt. En 28 år gammel kvinne er løslatt, men fortsatt siktet

 • Drap ferdig etterforsket

  Politiet i Oslo har avsluttet etterforskningen av drapet på en 35 år gammel mann på Ammerud i fjor. Mannen ble funnet partert i en koffert.To menn på 25 og 27 år er varetektsfengslet, mens en kvinne på 28 år er løslatt men siktet, skriver Aftenposten.

 • Politiet: Sprikende forklaringer

  Hovedmennene i Ammerud-saken skal fortsatt holdes i full isolasjon. Politiet frykter de tre siktede skal ødelegge bevis hvis de får ha kontakt med hverandre. Politiet opplyser også at de siktede har gitt sprikende forklaringer.

 • Varetektsfengslet i fire nye uker

  Den 26 år gamle mannen som har tilstått å ha utøvd vold mot 34-åringen som ble drept på Ammerud i Oslo, er varetektsfengslet i fire nye uker. Mannen har tilstått å ha hjulpet til med å frakte liket bort fra leiligheten, men nekter skyld for drapet.

 • Retten løslater Ammerud-siktet

  Borgarting lagmannsrett forkaster Oslo-politiets anke over løslatelsen av en 37 år gammel mann som er siktet for parteringsdrapet på Ammerud for to uker siden. Retten fastslår at politiet har svake bevis mot mannen.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no