Hopp til innhold
Krimteknikere i skogen på Ammerud
Foto: Martin H. W. Zondag / NRK

Drap på Ammerud

Oppsummert

En 34-åring ble drept og partert på Ammerud i 2016. Tre personer er tiltalt i saken. To menn for drapet, og en kvinne for å ha forlatt offeret i hjelpeløs tilstand.

  • 16 års fengsel for Ammerud-drapet

    Ein 29 år gammal mann er i Borgarting lagmannsrett dømd til 16 års fengsel for å ha drepe Dan Johnny Myhre (35) med i ein leilegheit på Ammerud i Oslo i april 2016. Ein 28 år gammal mann er allereie dømd til 17 års fengsel for drapet, skriv NTB.

  • Tre dømt i drapssak på Ammerud

    Tre tiltalte etter parteringsdrapet på Ammerud, ble tirsdag dømt til fengsel i 16 år, 17 år og 1 år og 7 måneder. Statsadvokaten omtalte drapet på 35 år gamle Dan Johnny Myhre som brutalt og urovekkende under sin prosedyre i Oslo tingrett i mai.

  • Protesterer på forvaring

    Tirsdag ba aktor om forvaring for to av de tiltalte for Ammerud-drapet. Forsvarer for mannen som har erkjent drap mener det ikke er grunnlag for forvaring, og ber om at han anses på mildeste måte. Dom er ventet 8. juni.

  • Forsvarer ber om tre års fengsel

    Forsvareren for mannen som nekter for Ammerud-drapet ber om tre års fengsel for legemsbeskadigelse og likskjending. Forsvarer for kvinnen som er tiltalt for å deltatt i parteringen og for å ikke ha forsøkt å stanse drapshandlingen,ber om frifinnelse.

  • Ber om forvaring for Ammerud-drap

    Aktor ber om forvaring på 17 år, med en minstetid på 11 år og 4 måneder for 28-åringen og 16 år, med en minstetid på 10 år og 8 måneder for 26-åringen som er tiltalt for drap og partering av en 34-åring. Han ber om to års ubetinget fengsel for en kvinne.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no