Trafikkulykke E6 Dombås
Foto: Maria Kampesæter Kleiven / Vigga / NTB scanpix

Dødsulykke på E6 ved Dombås

Oppsummert

Én 18 år gammel kvinnelig bilfører omkom og to unge menn ble skadd i en trafikkuulykke mellom et vogntog og en personbil på E6 i Dombåsbakkene i Gudbrandsdalen tirsdag kveld. Alle tre er fra Nord-Gudbrandsdal.

 • Minnestund for 18-åring i Dovre

  I Dovre kirke var det i dag minnestund for ei 18 år gammel kvinne som omkom i ei trafikkulykke på E6, sør for Dombås sentrum i går kveld. En 18 år gammel mann og en 16 år gammel gutt får fremdeles behandling for kritiske skader på sjukehus.

 • Tenåring omkom i Dombås-ulykke

  Politiet i Gudbrandsdal bekrefter at den omkomne i ulykken ved Dombås er i slutten av tenårene. De to andre skadde er også i slutten av tenårene. Alle tre er fra Nord-Gudbrandsdal. Ulykken skjedde da bilen de satt i traff et vogntog på E6.

 • Etterlyser vitner til Dombås-ulykke

  Politiet i Gudbrandsdal etterlyser øyenvitner som så hva som skjedde på E6 i Dombåsbakkene der et vogntog og en personbil kolliderte tirsdag kveld. En person mistet livet og to er fløyet til sykehus med kritiske skader.

  Laster Twitter-innhold
 • E6 stengt etter ulykke ved Dombås

  E6 nord i Gudbrandsdalen vil være stengt en god stund etter at en personbil og et vogntog kolliderte i Dombåsbakkene ved 20-tiden tirsdag. En person omkom, og to kritisk skadde er sendt til sykehus i Trondheim og Oslo. Omkjøring via Rv3 Østerdalen.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no