NRK Meny
Død person funnet i Åsane
Foto: Ole-André lagmandokk / NRK

Død person funnet i Bergen

Oppsummert

Politiet i Hordaland har startet etterforskning etter at en død person ble funnet i Åsane utenfor Bergen sentrum. Det var en turgåer som fant levningene og varslet fra.

 • Henlegger trolig dødsfall i Åsane

  Politiet tror ikke det skjedde noe straffbart rundt dødsfallet til en 54 år gammel mann som ble funnet død i utendørs i Åsane i januar. Dermed blir saken trolig henlagt, skriver Bergens Tidende.

 • Tror likfunn er savnet 54-åring

  Politiet i Bergen tror det er den savnede John Arne Brevik som i går ble funnet Breistein i Åsane. Brevik ble meldt savnet i området i mars i fjor. – Hans pårørende er varslet om funnet, sier politiadvokat Elisabeth Bru til NRK.

 • Levninger obduseres tirsdag

  Levningene som ble funnet i Åsane utenfor Bergen i går blir først undersøkt ved Gades Institutt i morgen. Politiet vet fortsatt ikke om personen som er funnet er en mann eller en kvinne. I dag skal funnstedet gjennomsøkes av kriminalteknikere.

 • – Det er levninger som er funnet

  Politiet i Hordaland sier det er levninger av et menneske som er funnet i Åsane utenfor Bergen sentrum. – Vi har ingen indikasjonar på kjønn enda, men er sikre på at det er et menneske som er funnet, sier operasjonsleder Frode Kolltveit.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no