NRK Meny
Teknikere på åstedet på Romerike
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Død kvinne funnet i bil ved Feiring

Oppsummert

En 38 år gammel mann er siktet for drap etter at en kvinne ble funnet død i en bil ved Feiring i Eidsvoll tirsdag.Politiet sier kvinnen ble drept med kniv. Kvinnen var mannens kjæreste, og han skal ha erkjent at han forårsaket skaden hun døde av.

  • Drapsoffer var iransk borger

    Kvinnen som ble drept med kniv i en bil ved Feiring tirsdag, var en 23 år gammel iransk borger med midlertidig opphold i Norge, opplyser politiet. Drapet skjedde trolig tirsdag morgen, og politiet mener det var forsettlig.

  • Vet hvem den drepte kvinnen er

    Politiet har nå identifisert kvinnen som ble funnet drept i en bil ved Feiring i Eidsvoll tirsdag, skriver de i en pressemelding. Den siktede 38 åringen ble avhørt på onsdag. Han har i avhør knyttet seg selv til handlingen.

  • Politiet har beslaglagt drapskniv

    Politiet har sikret seg kniven som en 38 år gammel mann trolig brukte til å drepe kjæresten sin ved Feiring i Eidsvoll tirsdag. Mannen er varetektsfengslet i fire uker. Politiet avkrefter at det ble brukt skytevåpen, melder NTB.

En mann er pågrepet og siktet for drap etter at en kvinne ble funnet i en bil ved fylkesvei 33 i Eidsvoll tirsdag morgen.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no