Hopp til innhold
En av de to drepte bæres ut av boligen på Storhaug i Stavanger
Foto: Åse Karin Hansen / NRK

Dobbeltdrap i Stavanger

Oppsummert

Ein 43-årig mann er dømt til 21 års fengsel for dobbeltdrap på Storhaug i Stavanger i juni 2020. Mannen er dømt for å ha drept ekskona og hennes nye kjæreste. Sør-Rogaland tingrett mener at mannen drepte de to for å «gjenopprette ære».

 • Dømt til 21 år i fengsel for dobbeltdrap

  En 44-gammel mann er i Gulating lagmannsrett dømt til 21 års fengsel for drapet på sin ekskone og hennes nye mann i Stavanger 24. juni i 2020. Lagmannsretten har dermed landet på samme konklusjon som tingretten.

 • 21 års fengsel for dobbeltdrap

  Ein 43-åring er dømt til 21 års fengsel for dobbeltdrap på Storhaug i juni 2020, melder TV 2. Mannen stod tiltalt for å ha drept sin ekskone og hennes nye kjæreste på Storhaug, øst i Stavanger, i juni i fjor. Sør-Rogaland tingrett mener at mannen drepte de to for å gjenopprette ære. Dommen er i tråd med påtalemyndighetens påstand.

  Mannen nekter straffskyld, og mener en annen stod bak drapene.

  En av de to drepte bæres ut av boligen på Storhaug i Stavanger

  Dømt til 21 års fengsel for Storhaug-drapet

  En 43 år gammel mann er dømt til 21 års fengsel for drapet på sin ekskone og hennes nye mann på Storhaug 24. juni i fjor.

 • Krever 21 års fengsel

  Aktor, statsadvokat Folke Åmlid, krever lovens strengeste straff for 43-åringen som er tiltalt for å ha tatt livet av sin ekskone og hennes nye kjæreste. Det skriver Stavanger Aftenblad. Drapene skjedde på Storhaug i Stavanger i juni 2020. Det var tiltalte selv som varslet om drapene, og han ble pågrepet uten dramatikk.

 • Nekter straffskyld for dobbeltdrap

  En 43 år gammel mann fra Syria som er tiltalt for å ha drept sin tidligere kone og hennes kjæreste på Storhaug i Stavanger i juni i fjor, nektet straffskyld da rettssaken startet i formiddag. 43-åringen er også tiltalt for frihetsberøvelse og å ha truet en fjerde mann som var i leiligheten da drapene skjedde.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no