skilleVæret enkelskilleHør siste Tromsnyttskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Troms Sist oppdatert 14:31
 
Regnværet skaper vansker:

Vanskelige kjøreforhold og oversvømte kjellere

Det kraftige regnværet de siste par døgnene har ført til oversvømmelser i flere steder. På Skjervøy fikk både bolighus og forretningslokaler kjellerne fylt med flomvann.
Det er vanskelige kjøreforhold i fylket, nå på morgenen.

Publisert 15.01.2001 06:20. Oppdatert 14.05.2003 14:55.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Mannskaper fra uteseksjonen i Skjervøy kommune og fra Sivilforsvaret arbeidet i hele går med å forhindre flomskader i butikklokaler i Skjervøy sentrum.

Flommer over veien

Ved utgangen av Lavangesdalen, ved kantornes - er en stikkrenne gått full og det flommer vann over europaveien. Bilister må være svært forsiktige - på grunn av faren for vannplaning.

Også i Tromsø og i Midt-Troms ble kjellere oversvømt, og forsikringsselskapene har hatt mange henvendelser i løpet av helga.

Vanskelige kjøreforhold

Det er altså vanskelige kjøreforhold flere steder i Troms, nå på morran. Det regner kraftig i deler av fylket og det er svært glatt der hvor veiene ikke er bare. Ved vegmeldingssentralen for Nord- Norge opplyser de at mange hovedveier er bar, men at regnværet skaper vanskelige kjøreforhold. Det er foreløpig ikke meldt om forsinkelser i kollektivtransporten.

Værvarlinga for Nord-Norge har på flere målestasjoner ute på kysten registrert vind opptil storm styrke i natt. Vinden spakner nå, det blir kaldere og nedbør vil komme som snø.

Værvarslet for mandag

Minking til vestlig stiv kuling 15 på kysten, i Nord-Troms etter hvert frisk bris 10. Mot natten ny økning til sørvestlig sterk kuling 20. Regn, snø over 500-800 meter. Til dels store nedbørmengder.

På Fugløykalven Fyr ble det i natt registrert full storm.


Siste saker:
Siste saker:

Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no