skilleVæret enkelskilleHør siste Tromsnyttskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Troms Sist oppdatert 14:31
 

Rekordscene i Tromsø

Ikke nok med at 46664 Arctic i Tromsø ser ut til å bli en publikumssuksess; scenen artistene skal opptre på er også den største bygget i Norge noen sinne.

Publisert 09.06.2005 18:33. Oppdatert 09.06.2005 18:45.
SE OGSÅ:
ALT OM:
Av Jørn Gjersøe

Se nettkamera fra konsertområdet.

Tidligere i uken ble det bestemt å utvide antallet billetter til Mandela-konserten i Tromsø fra 15.000 til 18.000. Tordag har arrangørene passert 14.000 solgte til konserten, som tidligere til dels er blitt slaktet i pressen for at de ikke hadde fått gode nok artister. Det bekrefter økonomiansvarlig i 46664 Arctic Åse Krane, til NRK.

Scenen som bygges opp i Tromsdalen til Mandela-konserten 11. juni er den største i Norges historie. (Foto: NRK)

- Jo større, jo bedre

Kaizers Orchestra er kanskje det største norske navnet som mønstrer Mandela-konserten. Bandet vet lite om hva de faktisk skal gjøre på scenen, bortsett fra å framføre sin nye single ”Maestro”. Men noe hadde de fått med seg; scenen er den største som noen gang er bygd i Norge.

- Jo større, jo bedre, og dette er jo den største scenen som noen gang er bygget i Norge. Såpass har jeg fått med meg, og det var jo derfor de ringte til Kaizers, fordi de måtte ha noen som kunne fylle den, sier Geir Zahl til NRK.

Festivalen bekrefter at dette er den største scenen i Norge noen gang, kom fra Beliga i sju semitrailere til konsertarenaen i Tromsdalen. Det er den samme scenen som også tidligere er blitt brukt under liknende 46664-konserter i Spania og Sør-Afrika.

LENKER
Siste saker:

Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no