skilleVæret enkelskilleHør siste Tromsnyttskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Troms Sist oppdatert 14:31
 

Se Mandela-konserten!

Peter Gabriel, Nelson Mandela og Annie Lennox er blant de prominente gjestene som kommer til Tromsø. (Foto: AP Photo/Alastair Grant)
Peter Gabriel, Nelson Mandela og Annie Lennox er blant de prominente gjestene som kommer til Tromsø. (Foto: AP Photo/Alastair Grant)
Annie Lennox, Peter Gabriel, Angelique Kidjo, Robert Plant, Brian May og Zucchero er blant artistene som skal spille på Mandela-konserten i Tromsø 11. juni. Konserten ser du både på NRK1 og her på nrk.no!

Publisert 06.06.2005 16:46. Oppdatert 11.06.2005 20:11.
SE OGSÅ:
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Av Jørn Gjersøe

Nelson Mandela sjøl kommer også, selvsagt. Og HKH Kronprinsesse Mette Marit. I tillegg har det vært spekulert i om U2-vokalist Bono og skuespiller og sanger Will Smith vil ta turen innom Tromsø denne lørdagen.

NRK er til stede i Tromsø og arrangementet starter allerede kl 17.00 på NRK2, mens selve hovedsendingen fra konserten begynner kl 20.55 på NRK1. Fra 20.40 til 23.00 kan man også følge konserten i NRK P1.

Se dokumentar!

Og selvsagt følger du også konserten her på nrk.no. Vi vil også følge opp her på nettet med flere saker om konserten i forkant av arrangementet og selvsagt bildegallerier når det hele er i gang.

Nå kan du også se dokumentaren "46664 - The Message" om 46664-konserten som ble arrangert i fjor, med opptredener fra artister som Beyonce Knowles og U2.

Annie Lennox er en av de internasjonale artistene som stiller opp for å støtte Nelson Mandelas HIV/Aids-kamp. Foto: Khoi Ton, AP Photo / Scanpix.
46664 Arctic i Tromsø er en stor konsert og massemønstring for å sette fokus på HIV/AIDS-problematikken. 46664 var Nelson Mandelas fangenummer da han satt fengslet på Robben Island under Apartheid-regimet, og symboliserer nå Mandela-stiftelsens AIDS-innsats.

Disse kommer:

Annie Lennox
Brian May
Peter Gabriel
Johnny Clegg
Madrugada
Saybia
Razorlight
Robert Plant and the Strange Sensation
Jivan Gasparyan
Zucchero
Ane Brun
Sharon Corr
Angelique Kidjo
Bongo Maffin
Kaizers Orchestra
Anneli Drecker
Madcon
Lawra Somby med bandet Adjagas
Earth Affair
Samsaya
Nora Noor
Tommy Tee
Stephen Simmonds

Se også oversikten på 46664 Arctic sine egne sider

LENKER
Siste saker:

Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no