Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Sport NRK Troms og Finnmark Sist oppdatert 13:55

Samleside: TROMSØ IDRETTSLAG 2004 SESONGEN

Det straffer seg for Tromsø

Morten Pedersen spolerte Tromsøs gullsjanser da han misbrukte et straffespark i søndagens hjemmekamp mot Brann. Det var femte gang i år at TIL misset fra straffemerket. - Bittert, sier TIL-trener Per Mathias Høgmo (bildet).

Debuterer mot United

Morten Gamst Pedersen (22) debuterer mot favorittlaget Manchester United lørdag med spillenummer 12 på ryggen.

Tromsø vurderer Kovacsbud

Ledelsen i Tromsø vurderer budet de har fått på angrepsspilleren Peter Kovacs. Viking har tilbudt Tromsø i underkant av tre millioner for Kovacs.

Økte ledelsen

Tromsø Idrettslag topper i Tippeligaen fem poeng foran Rosenborg. Søndag ble Fredrikstad sendt hjem med null poeng fra Alfheim. Det er morsomt å spille på TIL, sier lagkaptein Steinar Nilsen. Slik utviklet kampen seg

Kovacs ordnet seier

Peter Kovacs sørget for tre nye poeng med sin scoring i sluttminuttene. TIL rundtspilte Fredrikstad før pause, men mistet grepet på kampen i 2. omgang. Slik utviklet kampen seg

TIL og Årst på topp

Ole Martin Årst scoret to mål og sørget for 2-0 seier til Tromsø IL over Odd Grenland på Alfheim søndag. Tromsø troner fortsatt på toppen av tabellen.

Blackburn i dialog med Tromsø

Styrelederen i Tromsø Idrettslag bekrefter at de er i dialog med Blackburn angående en overgang for Morten Gamst Pedersen.

Ingen bud på Gamst Pedersen

Tromsø Idrettslag har ikke fått inn noen konkrete bud på fotballspilleren Morten Gamst Pedersen. Et britisk nettsted skrev i helga at Aston Villa skal være villig til å betale to millioner pund, eller 24 millioner kroner for Gamst Pedersen.

Tromsø topper tabellen

Tromsø topper tabellen i Tippeligaen etter torsdagens seier over Molde. - Vi var best på en middels dag sier Tromsøtrener Per-Mathias Høgmo etter kveldens kamp. Flere agenter satt på tribunen, men Tromsø har ikke mottatt noen bud på Morten Gamst Pedersen.