skilledagenspromoskilleVærlogo
Valg 2003 Agder 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Sørlandet > Valg 2003 Agder
Valg 2003
Alt om valg 2003.
Alt om valget i ditt distrikt:
TIPS OSS >
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
NRK Sørlandet
Telefon 38121212
Postadresse:
Postboks 2000
4668 Kristiansand
Distriktsredaktør:
Nettredaktør:

 
Samleside: VALGET 2003 - LISTETOPPENE SVARER
Oddvar Skaiaa er fylkesordfører i Aust-Agder. Han topper også fylkesvalglisten for Kristelig Folkeparti ved dette valget, og sikter på fire nye år i ordførerstolen.

Jon Grindland fra Songdalen representerer Senterpartiet. Ved dette fylkestingsvalget er han partiets toppkandidat.

Torild Runden er kandidat til ordførervervet i Vest-Agder, som listetopp på fylkesvalglista. Runden stiller som topp for Arbeiderpartiet ved dette valget.

Laila Øygarden er fylkesvaraordfører i Aust-Agder, og topper Arbeiderpartilista til fylkestingsvalget som ordførerkandidat.

Hallvard Kvæven fra Sirdal topper fylkesvalglisten til Kristent Samingsparti, som på Sørlandet bare stiller liste i Vest-Agder.

Tore Boye vil kjempe mot bompenger og eiendomsskatt, og for satsingen på dikterbyen Grimstad. Han topper lista for Demokratene ved fylkestingvalget i Aust-Agder.

KrF er vinneren og Arbeiderpartiet er taperen i ny meningsmåling for Vest-Agder.

Odd Arild Svaland ble vervet inn i senterpartiet av en venn for 16 år siden. Nå er han partiets listetopp til valget på nytt fylkesting i Aust-Agder.

Arthur Andreassen er mannen som topper Norges Kommunistiske Partis liste i Vest-Agder, og stiller til valg for å sette sosialismen på dagsordenen.

Sykehusene i Mandal og Farsund må beholdes, og landsdelen trenger oljeboring. Det mener Odd Victor Jørgensen, toppkandidat for Demokratene til ylkestingsvalget i Vest-Agder.

FLERE SAKER

Start fleskespillet Start valgtesten Ta valgskolen
Det store valgfleskspillet
 

Nytt firma leverer valgdata

I år skal valgresultatene leveres av firmaet ErgoEphorma. For første gang skal ikke IBM stå for leveringen. Det knytter seg stor spenning til omleggingen.
LES OM VALGET I DIN KOMMUNE

Valgkamp à la Kalvø

Det mest populære innslaget i NRKs siste folkemøte var uten tvil valg-oppsummeringen til Are Kalvø og Espen Beranek Holm.

Valget - på Vegårshei stasjon

Hallvard C Hanssen Hvordan valgkampen ser ut fra Vegårshei stasjon - det er det Halvard C. Hanssens som formidler hver uke, med sitt skrå blikk.

Følg valgkampen med NRK Sørlandet

Valgkampen i Agder-fylkene vil bli fulgt tett i radio, på TV og internett. Første valgsending på TV går på lufta onsdag 20.august.

Spill valgfleskspillet

Bli med kokken Tor ut på leting etter valgflesk. Ikke la deg snakke rundt av Carl I. & Co!

Tre prosent med innvandrerbakgrunn

Tre prosent av politikerne som er nominert på valglistene i Kristiansand har innvandrerbakgrunn.

Kleppe enstemmig valgt til leder for Demokratene

Vidar Kleppe ble enstemmig valgt til leder for partiet Demokratene under partiets første ordinære landsmøte i Kristiansand denne helgen.
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no