skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Bjerkeli legger opp

Langrennsløperen Håvard Bjerkeli fra Isfjorden legger opp.

Publisert 29.03.2006 08:49.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Revmatismeplagene tvinger sprinter Håvard Bjerkeli til å legge skiene på hylla. Bjerkeli er lei av ikke å få gitt maksimalt på trening og i konkurranser. Sånn som det er i dag må jeg stå opp om morgenen og kjenne på kroppen om jeg kan trene for fullt.

Får ikke trene

I mange perioder kan jeg ikke yte mer enn 90-95 prosent av det jeg la ned i trening tidligere, sier Bjerkeli til nettstedet langrenn.com. I fjor var det sete og rygg som var problemet. Denne sesongen har plagene flyttet seg til venstrefoten og håndleddene. Når jeg ikke får trent maksimalt kan jeg heller ikke forvente at jeg får ut mer enn 90-95 prosent i konkurranser heller, sier 28-åringen.

Litt trist

Han har vært åtte år på landslaget, og fått med seg store opplevelser i både verdenscup, VM og OL. Det har i utgangspunktet vært en vanskelig og lang vurdering, som ikke ble så vanskelig likevel. Gleden over å holde på har forsvunnet sakte, men sikkert, på grunn av at mine revmatiske problemer har hemmet meg som toppidrettsutøver de siste årene, sier Bjerkeli til Romsdals Budstikke. Det er litt trist, men jeg er sikker på at jeg har tatt den rette beslutningen. Om det har gått helt opp for meg at karrieren er over, er jeg derimot ikke sikker på, innrømmer isfjordingen.

Høydepunktet i karrieren er VM-sølvet fra sprinten i Val di
Fiemme i 2003. Det var helt rått å ta medalje i et internasjonalt mesterskap. Men jeg har også tre individuelle verdenscupseirer som henger høyt, sier Bjerkeli til avisen.(NTB)Siste saker:
Flere saker: ALT OM ROMSDAL

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no