skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Hvem blir ny trener?

Blir Sture Fladmark den nye AaFK-treneren?
Blir Sture Fladmark den nye AaFK-treneren?
Tre trenerkandidater har i tur og orden vært på besøk hos Aalesunds Fotballklubb den siste tiden. Nå starter arbeidet med å plukke ut den rette av disse tre.

Publisert 22.11.2005 13:49. Oppdatert 22.11.2005 14:13.
Av Rune Hustad

Per Joar Hansen, Sture Fladmark og Nils Johan Semb har alle i løpet av en uke vært inne til jobbsamtaler med AaFK. I følge styreleder Arne Aambakk vil klubben nå sette seg ned å evaluere samtalene med disse tre, og også hente inn råd fra andre, for å finne fram til den rette treneren. Foreløpig setter man strek for trenersamtalene med disse tre, men man skal også ha et par navn til på blokka dersom ingen av de tre skulle komme fram til enighet med klubben.

Arne Aambakk står knallhardt på at Hansen, Fladmark og Semb alle stiller på lik linje. I løpet av samtalene har de heller ikke fått noen klar favoritt, sier han.

Lokalt valg?

Ålesunderen Sture Fladmark har lenge blitt trukket fram som en favoritt både hos supportere og den vanlige mann i gata. Det som kan tale imot Fladmark er nettopp det at han er ålesunder, og kjenner veldig mange, veldig godt. Det er imidlertid liten tvil om at Fladmark vil være et populært valg, dersom man skulle lande på han.

Ex-Rosenborgtrener Per Joar Hansen er en trener som også blir jaktet av flere klubber. Et problem med Hansen er etter det NRK forstår, at han ikke er veldig lett å flytte på. Også Nils Johan Semb har takket nei til trenerjobb på grunn av at familien ikke var særlig lystne på å flytte. Da gjaldt det jobb i Hamar, og så spørs det om Ålesund virker mer forlokkende.

De tre som sitter i Aalesunds Fotballklubb sitt trenervalg har med andre ord fremdeles en del jobb å gjøre. Men ett er ihvertfall sikkert, det er mange som venter i spenning på hvem som blir Aalesunds Fotballklubb sin neste trener.

Nils Johan Semb kan bli ny AaFK-trener
Eller blir det Per Joar Hansen?
(Foto:Gorm Kallestad/Scanpix)


Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no