skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Per Joar Hansen i AaFK-samtaler

Tidligere Rosenborg-trener Per Joar Hansen var i formiddag i samtaler med Aalesunds Fotballklubb. Hansen er en av tre trenerkandidater klubben skal ha samtaler med.

Publisert 15.11.2005 06:27. Oppdatert 15.11.2005 14:17.
Av: Pål Bakke og Ivar Eidheim.

Hansen legger ikke skjul på at Aalesund er en interessant klubb, men understreker at samtalene nå er helt uforpliktende og foreløpige. Han er høyst klar over at flere kandidater skal til samtaler med klubben, og synes det er helt naturlig.

Per Joar Hansen. (Foto: Geir Otto Johansen/Scanpix)
Per Joar Hansen trakk seg fra jobben i Rosenborg tidlig i august etter flere dårlige resultat. I går kveld tok den tidligere Rosenborg-treneren inn på hotell i Ålesund, og etter en bedre middag sammen med deler av styret i Aalesunds Fotballklubb, tok han i dag fatt på de formelle samtalene med de som snart kan bli hans nye arbeidgivere.

Erfaren

Aalesund har vært på trenerjakt etter at Ivar Morten Normark fikk beskjed om å slutte etter fem år i klubben. Per Joar Hansen er 40 år og har tidligere erfaring både som fotballspiller og trener på toppnivå.

Hansen er oppforstra i Rosenborg-miljøet, men i 2001 ble han trener for den svenske toppserieklubben Sundsvall. Der sa han opp etter en dårlig sesong i 2003, og ble assistenttrener og seinere hoveddtrener i Rosenborg. Han måtte forlate den posten midt i årets sesong etter dårlige resultater.

Flere kandidater

Nils Johan Semb skal også være blant trener-kandidatene.
Per Joar Hansen er bare en av tre kandidater som Aalesund finsikter nå i første omgang. Også tidligere landslagssjef, Nils Johan Semb, skal være blant de tre.


Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no