skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Rett ned med Aalesund

Aalesund håpet på et fortsatt eliteserieliv, men tapte med glans 0-3 for Viking lørdag og følger Bodø/Glimt på den tunge turen ned i 1. divisjon.

Publisert 29.10.2005 21:42.
Allan Gaarde og Robert Mambo-Mumba sørget for 2-0 til Viking i løpet av 34 minutters spill. Fra å ha skapt spredte sjanser foran hjemmemålet, tok initiativet raskt slutt for Aalesund etter kalddusjen.

Historien gjentok seg. Også for to år siden rykket «jo-jo-klubben» ned etter beinhard kamp til siste serieomgang.
– Vi er kjempeskuffet. I kveld skal vi sette oss ned og deppe med en gravøl. Så skal vi evaluere det som er skjedd og stå på videre. Jeg er innstilt på å fortsette i jobben, sa Aalesund-trener Ivar Morten Normark.

Drømmeavslutning

Viking fortsatte å dominere, men fikk ikke mer uttelling før Egil Østenstad dukket opp og fikk servert en drømmeavslutning på karrieren. I en kontring på overtid driblet innbytter Allan Borgvardt seg fri og passet til en udekket Østenstad, som enkelt skrudde ballen forbi Adin Brown i Aalesund-buret.

– Jeg takker Allan for at han lot meg avslutte med et mål. Nå kan jeg legge opp med god samvittighet, sa Østenstad, som hevdet at han vil helt vekk fra fotballen en stund framover.

Den tidligere englands- og skottlandsproffen har vært en viktig brikke for Viking i år og har spilt 25 av 26 kamper. Spissen har scoret 14 mål.

Skuffet

Aalesund-kaptein Peter Werni var svært skuffet over tapet og nedrykket.
– Vi skjønte tidlig at det ikke gikk veien, sa Werni, som aldri tidligere har spilt 1. divisjonsfotball.

Viking endte på 5. plassen i eliteserien, bare tre poeng bak bronsevinner Lyn. Seieren lørdag var lagets første på de siste seks kampene. (©NTB)

Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK
Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no