skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Aalesund seiret over Lillestrøm

Aalesund fikk med seg sårt tiltrengte poeng da de slo Lillestrøm 1-0 på hjemmebane.

Lagoppstilling/spillerbørs

Aalesund (4-4-2): Kim Deinoff (7 poeng), Gustave Bahoken (5 p), Christian Steen (7 p), Peter Werni (7 p), Bjørn Erik Melland (5 p), Herman Ekeberg (5 p), (Morten Moldskred fra 87.), Bechara Oliveira (5 p), Frode Fagermo (4 p), Trond Fredriksen (6 p)(fra 46.), Erlend Holm (6 p), (Haraldur Gudmundsson fra 90.), Tor Hogne Aarøy (5 p), Lasse Olsen (7 p).

Vurdert av Arne Flatin og Pål Bakke.

Lillestrøm (4-2-1-3): Claus Reitmaier Christoffer Andersson, Pål Steffen Andresen, Anders Rambekk, Pål Strand, Bjørn Helge Riise (Magnus Myklebust fra 59.), Kasey Wehrman, Espen Søgård, (Frode Kippe fra 87.), Robert Koren, Magnus Powell, (Andreas Haddad fra 82.), Arild Sundgot.

BØRS:
1:Elendig, 2:Ute av form, 3:Dårlig, 4:Under pari, 5:Middels, 6:God, 7:Svært god, 8:Landslagsklasse, 9:Strålende, 10:Verdensklasse.

Med fire stoppere forsvarte Aalesund seg til
seier og tre poeng mot Lillestrøm. Det er fortsatt håp om ny eliteseriekontrakt, selv om samtlige andre resultater gikk imot sunnmøringene.
Samtidig forspilte Lillestrøm de siste gullsjansene sine med 0-1-tapet. Lasse Olsen scoret kampens eneste mål ti minutter inn i annen omgang etter å ha vunnet en duell med begge LSKs midtstoppere. Iskaldt sendte lysluggen ballen bak Claus Reitmaier.

Ga alt

Lillestrøm jaget desperat utligning. Frode Kippe ble kastet inn som en ekstra spiss, men AaFK svarte med å bruke fire midtstoppere da seieren ble halt i land. Trener Ivar Morten Normark må også takke sisteskansen Kim Deinoff for sesongens fjerde hjemmeseier.
Vi ga alt. Det ga tre poeng. Uten seier her ville løpet vært kjørt, sa Deinoff.
For selv med seieren søndag er AaFK tabelljumbo. Det skiller tre poeng opp til kvalifiseringsplass, fire poeng til trygg grunn. I neste runde venter Start i Kristiansand.

Myklebust freste

Vi må vinne de neste kampene, og det blir ikke lett, fortsatte Deinoff.
For Lillestrøm ble turen hjem til Romerike lang. Kanarifuglene fikk et mål annullert etter 72 minutter. Magnus Myklebust trodde han hadde utlignet, men dommeren mente spissen hadde handset forut for scoringen.
Dommeren sa det var hands, det var det absolutt ikke, freste Myklebust.
Med seieren har AaFK for første gang denne sesongen vunnet to kamper på rad. (©NTB)

Flere saker: ALT OM AAFK