skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Kåret til langrenns-ildsjel

Svein Olav Bøe fra Kjelsås og Johan Landsem fra Rindals-Troll er kåret til årets ildsjeler og «hverdagshelter» i langrenn her i landet.

Publisert 08.09.2005 08:54.
Det er Norges Skiforbund som står bak kåringen, og de to som er valgt i år har gjort seg fortjent til utmerkelsen gjennom et langvarig og fortjenstfullt arbeid for langrennssporten, melder nettstedet langrenn.com.

Klubb-NM, en litt uformell kåring av den eller de klubbene skiforbundet mener er de beste langrennsklubbene her i landet, er også avgjort. For 2005 kan Fossum (Akershus), Vang (Hedmark) og Konnerud (Buskerud) smykke seg med tittelen beste klubb.

Skiforbundet sier at alle klubber stiller likt i kåringen, og det er på ingen måte bare de store klubbene som går av med seieren, selv om det kan se slik ut etter kåringen i år.
(©NTB)

Siste saker:
Flere saker: ALT OM NORDMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no