skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Fladmark til Sør-Afrika

Sture Fladmark
Sture Fladmark
Sture Fladmarks trenerkarriére har tatt en overraskende vending. Nå er den tidligere Lyn-treneren blitt assistent for Stuart Baxter på det sørafrikanske landslaget, skriver Aftenposten.

Publisert 01.09.2005 08:56.
– Det er utrolig artig å være tilbake på banen, sier Fladmark.
Onsdag reiste 38-åringen fra Sør-Afrikas treningsleir i Tyskland til Burkina Faso, der lagets svært tøffe VM-kvalifisering går inn i en avgjørende fase lørdag.
– Vi ligger likt med Ghana, og det gjenstår to kamper, sier Fladmark.

Ghana er uten tvil i førersetet i gruppen, med to seirer i innbyrdes oppgjør mot Sør-Afrika. Ghaneserne må snuble mot Uganda eller Kapp Verde, og det skjer neppe.
– Jeg ser på dette som en spennende opplevelse, sier nordmannen, vel vitende om at den kan bli kort. Fladmark ble «Årets trener» i Norge etter Lyns gode 2002-sesong, men det er neppe derfor han har fått jobben. Han jobbet under Stuart Baxter i Lyn i 2001, og nå er briten hovedtrener for Sør-Afrika.
– Stuart og jeg hadde et bra samarbeid i Oslo. Jeg blir i Sør-Afrika så lenge han blir. Ikke lenger, understreker Fladmark, som skal bosette seg i Johannesburg de neste månedene.
– Hvor lenge blir Baxter?
– Jeg vet ikke. Den siste VM-kvalifiseringskampen spilles 8. oktober, deretter er det Afrika Cup. Hva som skjer dersom han klarer å ta laget til VM i Tyskland neste sommer, vet jeg ikke, innrømmer sunnmøringen.
(©NTB)

Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no