skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Zayed på plass

Den irske angreps-spilleren Eamon Zayed kom i dag til Ålesund. Nå er han klar for å skyte klubben ut av nedrykks-striden.

Publisert 31.08.2005 15:12.
Den 21 år gamle iren kom til Ålesund med første flyet fra Oslo i dag tidlig. I formiddag tok han Color Line stadion i øyensyn, og de nødvendige papirene ble underskrevet.

Zayed kommer fra den irske klubben Bray Wanderers hvor han har scoret mange mål så langt.

Nå håper suppporterne til AaFK at Zayed skal bli klubbens redningsmann. Selv tar han forventningene med stor ro. Han har tro på at han skal klare å score noen mål, og at han skal være med på å berge plassen i Tippeligaen.

Eamon Zayed har også hørt mye postitivt om supporterne til AaFK. Han synes også det nye stadionanlegget er veldig bra, og han har tro på at AaFK er det riktige steget i hans karriere denne høsten.

Eamon Zayed kom sammen med agent Kjetil Osvold (t.v.) til Ålesund i dag. Foto:Brede Røsjø, NRKSiste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no