skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Aalesund ned på kvalikplass

Odd Grenland kan ha funnet resepten for å komme seg ut av nedrykkskampen. Nyinnkjøpte Patrick Suffo slo til fra start i debuten og sikret seier mot Aalesund.

Publisert 01.08.2005 05:20.
Suffo ble ikke spilleklar før halvannen time før kampstart, men det så ikke ut til å hindre kameruneren. 17 minutter før slutt sørget han for nytt håp i Odd-leiren da han ga hjemmelaget ledelsen 2-1. 27-åringen kom seg fri fra to Aalesund-spillere og scoret sikkert til side for keeper Adin Brown. Perfekt start for meg. Var ikke fornøyd med laget etter 1. omgang, men vi var fantastiske etter pause, sa en fornøyd Suffo.

Det så en stund mørkt ut for Oddrane som har slitt så langt
denne sesongen. I det viktige bunnoppgjøret mot Aalesund var det gjestene som først tok ledelsen. Etter 34 minutter ble hurtigtoget Lasse Olsen spilt fri av Morten Fevang, og Olsen gjorde ingen feil alene med Rune A. Jarstein. Noe ufortjent etter at Odd hadde hatt det meste av spillet.
Det er aldri lurt å slutte å spille fotball. Vi løper for lite og ga fra oss ballen for lett, var dommen fra Aalesund-trener Ivar Morten Normark.

Fem minutter ut i 2. omgang var det hjemmelaget som kunne juble. Et innlegg fra Jan-Frode Nornes fant Olivier Occean som headet inn en fortjent utligning. Occean ser nå ut til å finne scoringsformen igjen etter også å ha scoret mot Tromsø i forrige serierunde. Og så var altså Suffo
på pletten og sørget for tre Odd-poeng. Det var utrolig deilig å spille på topp med Olivier (Occean), sa Suffo om sin nye spissmakker. Det gjør at Occean/Suffo kan bli en fryktet spissduo framover.