skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Sture Fladmark til Real Madrid

Tidligere Aafk-spiller og Lyn-trener Sture Fladmark kan bli Real Madrids nye talentspeider i Skandinavia.

Publisert 08.07.2005 10:34.
- Det er verdens største klubb, så det hadde ikke vært så verst å ha på CV-en at man har jobbet for Real Madrid, sier Fladmark.

Årets trener

Han ble kåret til årets trener i Norge i 2002 etter å ha ledet Lyn til 3. plass i eliteserien. Den jobben fikk han ikke fortsette i, og etterpå har Fladmark oppholdt seg mye i Spania for å få nye impulser som trener.

Tidligere i år var han i samtaler med den spanske gigantklubben, men det er ennå ikke klart når han eventuelt begynner i talentspeiderjobben.
Sture Fladmark.


Talentspeider

Det var jo veldig artig å prate med dem som sitter høyt på strå i klubben og framlegge ting sånn som jeg ser det. Og på meg virket de veldig interessert i å få til et eller annet i forhold til det å ha en talentspeider her oppe, eller en eller annen form for kontakt for å ha oversikt. Det har de ikke per i dag, sier Fladmark til NRK.

Gravesen

Det er danske Thomas Gravesens suksess som har ført til at Real Madrid nå ønsker å følge det nordiske markedet med argusøyne.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no