skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Aafk-supporterene avventende


Publisert 30.06.2005 12:13.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Aalesund sin supporterklubb, Stormen hopper ikke i taket over avgjørelsen om at Normark fortsetter som hovudtrenar.
Det sier pressetalsmann i supporterklubben, Gunnar Ståle Langeland.

Kollisjonskurs

- Hva skal jeg si,jeg ville forsåvidt ha hatt med Ivar Morten, men det kan hende jeg ville ha styrket det sportslige og det fotballfaglige, sier Langeland. Jeg er kanskje litt på kollisjonskurs med måten vi spiller på. Personlig ville jeg ha spilt litt mer fotball, enn å ha sparket fotball. Jeg ville ha involvert midtbanen på en annen måte enn det som blir gjort i dag, sier Langeland til NRK Møre og Romsdal.

Sture Fladmark

Langeland sier han heller ville ha sett at Aafk knyttet til seg ålesunder og tidligere Lyn-trener Sture Fladmark. - Jeg kan tenke meg Sture Fladmark inn på det sportslige og Ivar Morten Normark mer som en administrator i en manager-rolle.

Styrke hele apparatet

Langeland mener Aafk bør styrke hele apparatet rundt den sportslige satsingen. - Vi har bevist at vi holder i toppen på førstedivisjon. Nå handler det om å styrke oss for å dominere eller kanskje holde oss i tippeligaen, sier Langeland.
Stormen stiller seg avventende til tilbudet om forlengelse av Normarks kontrakt med Aafk. Foto: Øyvind Johan Heggstad, NRK Møre og Romsdal.Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no