skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Aafk tilbyr Normark ny avtale

Da er det klart. Styret i Aalesunds fotballklubb tilbyr Ivar Morten Normark to nye år som hovedtrener for de oransje.

Publisert 30.06.2005 11:26.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
- Arbeidet med evaluering av Ivar Morten har vært en positiv og givende prosess. Vi har fått gode og konstruktive tilbakemeldinger på Ivar Mortens arbeide, sier AaFKs leder Arne Aambakk.

Etter fem år i AaFK var det naturlig å gjøre opp status, og hente inn vurderinger og innspill fra forskjellige grupperinger i klubben, sier Aambakk.

Positive tilbakemeldinger

- Tilbakemeldingene vi fikk var positive, og tilbudet om en ny to års avtale er en ubetinget tillitserklæring til den jobben Ivar Morten har gjort – og ikke minst den jobben vi forventer at han skal gjøre. Både spillere, trenerteam, støtteapparat og øvrige av klubbens instanser har bidratt i evalueringen.

Kompetanse og motivasjon

- Den konklusjonen vi entydig kunne trekke, var at Ivar Morten har kompetanse og motivasjon til å fortsette som en sterk og synlig bidragsyter i den videre utviklingen av AaFK. Derfor var det naturlig å tilby Ivar Morten Normark forlenget kontrakt, sier Aambakk.

Tillitserklæring

- Jeg takker for konstruktiv og positiv tilbakemelding, og tar absolutt dette som en tillitserklæring, sier Normark. Det er både betryggende og gledelig å konstatere at en grundig evaluering har gitt dette som resultat. Motivasjon og inspirasjon for å gjøre en best mulig jobb for AaFK har aldri manglet, men jeg innrømmer gjerne at dette gir litt ekstra energi.

Svarer i juli

- Vi har brukt den tiden vi fant naturlig for å gjennomføre en grundig evaluering av samarbeidet mellom AaFK og Ivar Morten Normark, sier AaFKs leder Arne Aambakk. Nå skal Ivar Morten få den tiden han mener er nødvendig for å kunne gjøre sin vurdering og gi sine innspill til klubben.

- Vi har startet en dialog, og vil gjerne ha en snarlig tilbakemelding fra Normark. Arbeidsro og fokus på klubbens forberedelser til en viktig høstsesong, gjør at vi ikke vil legge noe urimelig press på Ivar Morten. – Vi har imidlertid en felles målsetning om at Ivar Morten Normark skal ha gitt sitt svar til klubben mot slutten av juli, avslutter Aambakk.
Ivar Morten Normark får fornyet tillit i Aafk. Foto: Øyvind Johan Heggstad, NRK.


Siste saker:
Flere saker: ALT OM AAFK

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no